Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 5 jun 2018

Woehoe! De serie Baantjer komt terug (en dat met Waldemar Torenstra)

Vroeger was de serie Baantjer helemaal hot en nu komt deze terug op de televisie, met niemand minder dan Waldemar Torenstra. Voor het eerst in 12 jaar kunnen wij binnenkort weer genieten van dit leuke verhaal.

Rechercheur De Cock is terug van weggeweest. Misschien ken je hem nog wel van vroeger, toen je op vrijdag mocht opblijven en met een bakje chips op de bank naar Baantjer keek (en altijd probeerde te raden wie de dader was, waarna je je dan een ware speurneus voelde).

De originele De Cock met C-O-C-K (Piet Römer) was al een prachtvent, maar nu is hij ook nog eens heel knap. Want deze keer wordt de rechercheur gespeeld door hottie Waldemar Torenstra. Dit wordt een serie om te bingewatchen.

Baantjer

Het verhaal speelt zich af in de jaren 80 en gaat voornamelijk over rechercheur De Cock. Waldemar Torenstra zal deze rol op zich nemen. Tygo Gernandt is zijn partner in crime en heet Tonnie Montijn. Het idee van deze remake komt van Thijs en Piet Römer (kleinzoon en zoon van Piet Römer). Meneer Römer was een legende in de eerste serie.

Nieuwe serie

Nog voor de serie van start gaat, komt er eerst een film. Deze zal volgend jaar in de bioscoop te bewonderen zijn. (Andere) hottie Thijs Römer heeft bijgedragen aan het scenario. De Cock en Montijn focussen zich op een moordzaak en houden zich bezig met een mogelijke aanslag tijdens de kroning van Beatrix. Het duo doet er alles aan om dit drama te voorkomen.

De opnames van de nieuwe serie Baantjer gaan in september van start. Arne Toonen (Dik Trom) doet de regie en de productie wordt geregeld door Millstreet Films. De serie is straks te bewonderen op RTL 4 en Videoland.

Reageer op artikel:
Woehoe! De serie Baantjer komt terug (en dat met Waldemar Torenstra)
Sluiten