Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 24 september 2017

De nieuwe realityserie Bromans met fijne mannen is fantastisch en wil echt je zien

Een serie met fijne mannen kijkt zo lekker weg. En daarom laten we jou even wegzwijmelen bij deze nieuwe serie genaamd Bromans. Hier zullen gespierde mannen als gladiatoren moeten vechten en dat belooft smullen.

Het nieuwe Love Island

Wie ook verslaafd was aan de realityserie Love Island: goed nieuws. Bromans zal deze leegte wel eens mooi kunnen vullen. In deze nieuwe serie zullen acht koppels getransporteerd worden naar Rome en de knappe mannen worden omgetoverd tot heerlijke gladiatoren.

De mannen zullen gaan trainen om de beste gladiator te worden en dit levert natuurlijke prachtige beelden op. De vriendinnen van de mannen helpen ze en zullen ook gewelddadige situaties tegenkomen. En dat resulteert weer in een heerlijke portie drama.

Bromance wordt drama en fijne mannen

De sterkste gladiator zal winnen en gaat naar huis met 10.000 pond. Daarvoor moeten ze eerst fysieke en psychische tests doorstaan, waarna ze zullen trainen en vechten voor publiek.

De mannen die er niet in slagen een goede indruk achter te laten, zullen naar huis gaan. Deze gehele serie is in Romaanse stijl en zo wordt er ook geleefd. Heel spannend. Ga jij kijken naar de fijne mannen van Bromans?

LEES OOK: MTV komt met een nieuwe reality serie en dat gaat het gat van The Hills en Laguna Beach opvullen

Reageer op artikel:
De nieuwe realityserie Bromans met fijne mannen is fantastisch en wil echt je zien
Sluiten