Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 17 mei 2019

Waarom de serie Dead to Me de serie is die je zonder schuldgevoel in één dag uitkijkt

Heb je ook weleens dat je aan een serie begint en voordat je het weet zit je om twee uur ‘s nachts nog steeds naar je beeldscherm te kijken? Gelukkig ben je niet de enige, en de serie die je vandaag lees: vannacht nog wil bingewatchen is Dead to Me.

Kunnen we leven zonder Netflix? Waarschijnlijk, maar willen we dit ook? Absoluut niet. En al helemaal nu deze Netflix Original online is gekomen, splinternieuw, vers van de pers en oeps wij hebben op de redactie het al binnen één avond helemaal uitgekeken. En dit is waarom.

De serie Dead to Me kijk je binnen één ademnood

Beautify’s Lisanne: “Het was gewoon een doordeweekse dag en ik opende mijn laptop. Scrollend door Netflix heen, want een New Girl en een How I Met Your Mother was al iets te vaak aangeklikt. Net gedoucht, haren nog nat in mijn meest fluffy badjas. Vier uur later lig ik opeens verwilderd nog steeds naar het beeldscherm te kijken. Eten heb ik niet gedaan, daarvoor was ik te hard aan het lachen.”

Waarom een ode aan deze geweldige serie?

Een serie waarbij een pittige weduwe genaamd Jen op zoek is naar de doorrijders die haar man heeft doodgereden. Tegelijkertijd probeert ze te rouwen en in een rouwverwerkingsgroep ontmoet ze Judy, een bijzondere maar lieve optimist. Althans… Dat denkt Jen, maar ken je je echte vriendinnen wel zo goed als je denkt dat je ze kent?

Het antwoord daarop is een antwoord dat je gaat vinden in de serie. Ben jij een koningin in het plaatsen van sarcastische opmerkingen? Dan is deze serie speciaal voor jou gemaakt. Want eerlijk is eerlijk, ons hele leven bestaat toch ook wel een beetje uit sarcasme met een dosis humor. En dat is deze serie. Heel snel kijken dus.

Lees ook: Murder Mystery is de nieuwe Netflix film die je binnenkort sowieso gaat bingewatchen

Reageer op artikel:
Waarom de serie Dead to Me de serie is die je zonder schuldgevoel in één dag uitkijkt
Sluiten