Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 13 november 2017

Yes! Er komt een serie van je favo 90’s film Four Weddings and a Funeral

Pretty Woman, There’s something about Mary en natuurlijk The Titanic waren fantastische films uit de jaren negentig. Maar waar we écht bij wegzwijmelden in onze jonge jaren was toch wel Four Weddings and a Funeral. En guess what?! Daar komt nu een serie van.

Ben je even kwijt waar deze heerlijk film ook al weer over ging? Four Weddings and a Funeral ging over de stuntelige doch charmante Charles, gespeeld door Hugh Grant.

Charles is een eeuwige vrijgezel die samenwoont met zijn zus. Hij heeft een vrienden groep en zijn vrienden gaan om de beurt trouwen, maar Charles niet. Op een van de bruiloften ontmoet hij Carrie, waar hij meteen hoteldebotel van is. Maar de liefde gaat niet van een leien dakje.

Er komt een serie van Four Weddings and a Funeral

Wanneer de serie te zien zal zijn is nog niet bekend. Maar wel is duidelijk dat de serie vijf seizoenen zal krijgen. En je raadt het al: vier seizoenen over een bruiloft en één over een begrafenis.

Of de serie zich zal afspelen in de nineties of in de huidige tijd is nog niet duidelijk. Maar ach, wij verheugen ons er toch al op.

Lees dit ook als je zin hebt in een portie nostalgie: 6 films uit de jaren 90 die je schaamteloos mag blijven kijken

Reageer op artikel:
Yes! Er komt een serie van je favo 90’s film Four Weddings and a Funeral
Sluiten