Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 21 okt 2020

Yes! De spannende Holleeder-serie ‘Judas’ krijgt mogelijk een vervolg

Een tijd geleden kwam het boek ‘Judas’ uit, geschreven door Astrid Holleeder. Binnen no time was dit boek mega populair en werd het door een groot deel van Nederland in rap tempo verslonden. Het was dan ook niet zo gek dat begin 2019 de serie ‘Judas’ kwam, afgeleid van het boek. In welgeteld zes afleveringen kregen we een kijkje in het dramatische en spannende leven van de familie Holleeder. Hierin speelde uiteraard Willem Holleeder een grote rol, die zijn familie nogal terroriseerde. Ben jij nou ook zo benieuwd naar het verdere leven van de Holleeders? Goed nieuws. Er komt mogelijk tóch nog een tweede seizoen.

Het is alleen nog even afwachten wanneer deze nieuwe serie te zien zal zijn.

Judas mogelijk een vervolg

Vooralsnog zijn de makers van de serie in gesprek met de twee zussen Sonja en Astrid Holleeder. Zo zei de regisseur Joram Lürsen zondag in het NPO Radio 1-programma De Perstribune, dat ze een een tweede deel overwegen te maken. Ook vertelde hij contact te hebben gehad met de twee zussen. Maar volgens hem moet je daar altijd heel geheimzinnig over doen. En dat snappen wij maar al te goed..

Holleeder-zaak

De Holleeder-zaak is je vast niet ontgaan. Het is daarom ook niet onvoorstelbaar dat de serie een vervolg zou krijgen. Er is ook zoveel gebeurd in deze beruchte zaak. Zus Astrid Holleeder schreef na Judas ook nog twee andere boeken genaamd: Familiegeheimen en Dagboek van een getuige. Veelzeggende titels als je het ons vraagt. Astrid en Sonja vrezen dan ook nog steeds iedere dag voor hun leven, ondanks het feit dat broer Willem Holleeder al een tijd opgesloten zit.

Ben jij nog niet zo bekend met de Holleeder-familie? En wil je graag weten wie wie is? Goed nieuws: we hebben alles op een rijtje gezet en je leest het hier.

Judas de serie

Voor degene die Judas nog niet gezien hebben – deze spannende serie is nog steeds te zien op Videoland. Rifka Lodeizen, Marit van Bohemen en Gijs Naber speelde daarin de hoofdrol. Leuk om te weten: Rifka is op dit moment te zien in een splinternieuwe serie, de thriller Lieve Mama. Ook deze serie is gebaseerd op een boek, de gelijknamige besteller van schrijfster Esther Verhoef, bestaande uit zes afleveringen en nu al te zien op Videoland.

Reageer op artikel:
Yes! De spannende Holleeder-serie ‘Judas’ krijgt mogelijk een vervolg
Sluiten