Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 29 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

De serie Mistresses op Videoland is beter dan alle drama van Temptation Island bij elkaar

Omdat afgelopen seizoen van Temptation Island een beetje mild was op het gebied van drama, hebben we de perfecte serie voor je gevonden om de nodige dosis drama alsnog te binnen te krijgen. Op Videoland staat sinds 20 mei de serie Mistresses online waar jij de komende tijd wel zoet mee bent.

Deze dramaserie is niet voor niets goed, want het is gemaakt door niemand minder dan K.J. Steinberg die we onder andere kennen door onze favoriete serie Gossip Girl en This Is Us.

Mistresses Videoland

Vier vriendinnen waarbij iedereen op een gegeven moment een variant van bedrog meemaakt in hun eigen relaties. De serie volgt het lief en leed van de vriendinnen, die elkaar al vanaf de universiteit leerden kennen. Zo hangt er een intense spanning tussen twee collega’s op werk terwijl ze getrouwd is. Een ander kiest er juist voor om een echte minnaressen te spelen voor een getrouwde man.

De lijn tussen wat juist is en wat niet wordt naar mate de serie steeds kleiner. En geloof ons, als we zeggen dat het ja net zo hoog zit als de drama in Gossip Girl. Toch ben je jaloers op de vriendschap tussen de meiden, want wat ze ook doen ze zijn er voor elkaar. Althans…

https://youtu.be/4V-Z7u_Bw08

Met afleveringen van veertig minuten en vier seizoenen op Videoland zit je voor de komende periode wel even goed.

Lees ook: Wow! Hottie Joshua Feytons is minder natural dan we dachten

Reageer op artikel:
De serie Mistresses op Videoland is beter dan alle drama van Temptation Island bij elkaar
Sluiten