Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 4 mrt 2019

Aaah! De eerste beelden van aflevering 1 van de nieuwe serie The Perfectionists zijn hier

Leuk nieuws op deze maandag, want de langverwachte spin-off van Pretty Little Liars, The Perfectionists, is namelijk vanaf 20 maart eindelijk te zien in Amerika. Laten wij nou net het begin van de eerste aflevering van deze serie hebben. Dit wil je zien.

Het houdt maar niet op met de vriendinnenavondjes. Met Temptation Island op het programma hebben jullie het al onwijs druk, maar daar kunnen jullie straks ook nog The Perfectionists aan toevoegen.

The Perfectionists

Het verhaal speelt zich af in Beacon Heights waar Alison een nieuwe start maakt als lid van de faculteit van de universiteit in dit stadje. Iedereen op deze school probeert de schijn op te houden dat zij het perfecte leventje hebben.

Natuurlijk is dat niet zo en sommige kunnen de druk niet aan. Sterker nog, net als in Pretty Little Liars gaat de serie van start met een moordzaak. Hoe spannend?

De eerste beelden van de serie op Netlfix

De makers hebben nu de eerste 85 seconden van de eerste aflevering online gegooid. Geloof ons als we zeggen dat het er heel veelbelovend uitziet:

Mocht je de trailer nog niet hebben gezien dan kan dat hier.

Naast Alison zie je ook PLL’s Mona terug in de serie. Ze is niet de enige bekende, want Kelly Rutherford – Lily van der Woodsen in Gossip Girl – speelt ook een belangrijke rol. We hebben er nu al zin in.

Hier meer informatie over de streamingdienst van Disney.

Vergeet Netflix want Disney komt met een eigen streamingdienst

Reageer op artikel:
Aaah! De eerste beelden van aflevering 1 van de nieuwe serie The Perfectionists zijn hier
Sluiten