Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 9 apr 2019

OMG! Er is een nieuwe serie die extreem veel lijkt op Pretty Little Liars en hier is de trailer

Nog steeds hebben we er af en toe moeite mee dat we afscheid hebben moeten nemen van Emily, Hannah, Aria, Spencer en Alison. Gelukkig is er binnenkort een nieuwe serie op Netflix te zien die veel weg heeft van Pretty Little Liars. De serie brengt zelfs nog veel meer spanning en drama met zich mee.

Nu The Perfectionists ook nog niet te zien is op Netflix moeten we toch met iets anders de tijd doorbrengen. Goed nieuws dus dat vanaf 5 april de nieuwe serie Quicksand wordt gereleased. Dit roept toch weer een vriendinnen-avondje op als je het ons vraagt.

Pretty Little Liars maakt plaats voor nieuwe serie Quicksand

Net zoals in Pretty Little Liars vindt deze serie plaats op een middelbare school waar het begint met een tragedie. Het verhaal speelt zich af in de rijkste buitenwijk van Stockholm waarbij de alledaagse scholier Maja Norberg wordt aangehouden voor moord op haar vriend. Langzaam krijg je als kijker beetje bij beetje de gebeurtenissen te zien van wat er zich die dag nu precies heeft afgespeeld. Ook krijg je steeds meer te weten over Maja’s relatie met Sebastian Fagerman en zijn disfunctionele familie.

Wij zijn in ieder geval nu al fan en na het kijken van de trailer snap je ook gelijk waarom.

Lees ook: Haal je zakdoekjes er maar bij! The Notebook komt namelijk terug op Netflix

Reageer op artikel:
OMG! Er is een nieuwe serie die extreem veel lijkt op Pretty Little Liars en hier is de trailer
Sluiten