Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 21 oktober 2017

Alle series die je kunt kijken tot Gossip Girl weer verder gaat

Ons geluk kon niet op toen het beste nieuws waar we jaren op hebben gewacht éindelijk daar was: Gossip Girl gaat hoogstwaarschijnlijk terug komen. Omdat er niet is gefilmd, gaat dat nog wel even duren. In de tussentijd kun je naar deze geweldige series kijken:

1. Riverdale

Na seizoen 1 waren we om, Archie heeft ons hart gestolen en nu is seizoen 2 op Netflix te zien. Elke donderdag zitten we weer vol spanning klaar. Mocht je nog niet begonnen zijn aan seizoen 1 dan waarschuwen we je vast. De serie is enorm verslavend en als je snel bent kun je ook nog meedoen met seizoen 2 zonder te veel spoilers te lezen op internet.

2. The Bold type

The Bold Type is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform en is geïnspireerd op het leven van Joanna Coles, chef content van Hearst Magazines. Deze serie onthult een glimp van de uitzinnige levens en liefdes van diegene die verantwoordelijk waren voor het wereldwijde blad Scarlet. De opkomende generatie vrouwen leunt op elkaar als zij hun eigen stemmen vinden in de wereld van intimiderende leiders. Seks, idientiteit, liefde en mode staan centraal in deze fantastische serie.

3. Stranger Things

Het weekend van Halloween is het tweede seizoen van Stranger Things alweer te zien op Netflix. Mocht je het nog niet hebben gezien: Stranger Things speelt zich af in het stadje Hawkins, waar de mysterieuze vermissing van de 12-jarige Will Byers het gesprek van de dag is. Zijn vriendjes Lucas, Mike en Dustin gaan op onderzoek uit en komen tijdens hun zoektocht het vreemde meisje Eleven tegen. Ondertussen proberen ook Wills moeder en zijn broer samen met rechercheur Hopper de waarheid over Will te ontrafelen. Deze blijkt angstaanjagender en gevaarlijker dan in eerste instantie gedacht.

4.Dynasty

Dynasty is één van de meest iconische televisieseries uit de geschiedenis. De verhalen over de rijke oliefamilies Carrington en Colby stond erin centraal. We worden ondergedompeld in de wereld van de allerrijksten. Toch kun je ook daar nooit genoeg geld hebben en vooral niet voldoende macht. Fallon Carrington is de dochter van miljardair Blake. Zij is in het eerste seizoen de hoofdpersoon en daarmee hebben de makers besloten om direct af te wijken van de originele serie. Fallon wordt samen met haar broer Steven naar het landgoed in Atlanta geroepen en daar komen ze al snel tegenover een nieuwe vijand te staan, Cristal Flores. Er ontstaat een hoop drama en er is één groot geheim.

5. Big Little Lies

Big Little Lies is een Amerikaanse mini-serie van de zender HBO. De serie ging op 19 februari 2017 in première en gaat over een moord. Of is het een tragisch ongeluk of een vreselijk ontspoorde ruzie? Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigt het jaarlijkse ouderfeest daarom in een chaos. Met gillende sirenes. Schreeuwende mensen. Een verbijsterde schooldirecteur. Wat de ouders van Pirriwee Public zullen leren is dat soms de kleinste leugens het gevaarlijkst zijn.

6. Famous in Love

Paige Townsen is een doodnormale student, als ze samen met 10.000 andere dames auditie doet voor een nieuwe Hollywood blockbuster. Als ze geselecteerd wordt verandert haar leven compleet. Ze moet omgaan met de paparazzi en haar enorme aantrekkingskracht tot haar twee tegenspelers. Daarnaast speelt de verdwijning van een populaire popster een rol. Het verhaal is te vergelijken met Gossip Girl en daarom een heerlijke serie om te kijken terwijl we wachten.

LEES OOK:
Yayyyy baby! De makers van The Hills komen met nog een HEERLIJKE nieuwe serie

Reageer op artikel:
Alle series die je kunt kijken tot Gossip Girl weer verder gaat
Sluiten