Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 17 mei 2019

Redactietip: de beste series en films van Netflix #20

Te diep in het glaasje gekeken gisteren? De beste anti-kater tip is dan om zonlicht te vermijden en de hele dag je te laten vermaken door Netflix. Deze leuke series en films helpen je met overleven. Echt waar.

Omdat we de series Friends, Gossip Girl en Prison Break waarschijnlijk al drie keer opnieuw bekeken is het tijd voor iets nieuws. Kruip dus lekker je bed weer in en zet je Netflix aan, want deze series en films zijn heerlijk om te bingewatchen op deze luie dag.

De beste series en films op Netflix speciaal voor de brakke zondag

Deze series en films kijken gewoon lekker weg. Niet te moeilijk, maar lachen gegarandeerd.

Hangover

Wil je het liefst de gedachtes van gisteravond vermijden? Iets te enthousiast met die ene vriendin losgegaan? Dan wil je deze film kijken, want als jij denkt dat jij gek was dan heb je deze mannen nog niet gezien.

Friends with Benefits

Ultieme favoriet. Hoe brak je ook bent, deze film komt altijd lekker aan. Nadat de hoofdrolspelers een relatie achter de rug hebben, komen ze met elkaar in contact via werk. De titel geeft het al weg, ze worden friends with benefits. En dat gaat uiteraard niet altijd even soepeltjes.

TED

John laat een kerstwonder uitkomen door zijn enige vriend tot leven te wekken: zijn teddybeer. De twee groeien samen op en John zal op een gegeven moment moeten kiezen om bij zijn vriendin te blijven of zijn vriendschap met zijn gemene, en zeer ongepaste teddybeer Ted te behouden.

Bridget Jones: The Edge of Reason

De onhandige Bridget Jones waar we ons stiekem allemaal wel in herkennen. Dit keer heeft ze nu een nieuwe vriend, maar niets blijkt wat het echt lijkt. Een prima film met humor en laat je toch stiekem een klein beetje beter voelen over jezelf als je ziet in wat voor situaties Bridget allemaal terechtkomt.

Brooklyn Nine Nine

Een super grappige serie die je heerlijk weg kijkt. Het gaat over een onvolwassen rechercheur Jake Peralta die moet leren om de regels te volgen. Betrap jezelf erop dat je af en toe super hard naar een beeldscherm zit te lachen.

Don’t trust that b*tch in Apt. 23

Als afsluiter eindigen we met een komedie. June verhuist naar New York en is op zoek naar een huis. Ze vindt een appartement bij Chloe, maar de twee zijn vrijwel tegenpolen van elkaar. Dat gaat dus ook niet altijd even goed. Het zijn korte afleveringen van elk twintig minuten en perfect om je brakke zondag mee door te brengen.

Lees ook: Omdat je geen genoeg van hem krijgt: films met Noah Centineo in de hoofdrol

Reageer op artikel:
Redactietip: de beste series en films van Netflix #20
Sluiten