Redactietip: de beste series en films van Netflix #29

Het is het einde van de week en dat betekent dat het tijd is voor je wekelijkse Netflix update. Deze keer vertellen we je welke nieuwe series er onlangs aan het assortiment van Netflix zijn toegevoegd, zodat je op Netflix niet langer hoeft te zoeken naar een nieuwe serie om te kijken.

Netflix blijft nieuwe series produceren aan de lopende band. Dat vinden wij heerlijk, want zo is er altijd genoeg te zien als je met de meiden een Netflix-avondje houdt of op een luie zondagavond lekker wil bingen. Benieuwd welke verse pareltjes er nieuw zijn op de streamingsdienst? Lees dan vooral verder.

Nieuwe series op Netflix

Zin in een nieuwe serie? Dan ben je bij Netflix aan het juiste adres, want er staan weer genoeg nieuwe knallers op.

1. La Casa de Papel (seizoen 3)

Daar is ‘ie dan, het lang verwachte derde seizoen van hitserie La Casa de Papel. In de eerste twee seizoenen zagen we hoe El Professor met zijn team de Nationale Munt van Spanje overviel. In het derde seizoen zien we hoe het met de groep gaat na de overval. De trailer zegt genoeg, het belooft weer een bloedstollend seizoen te worden.

La casa de papel: Deel 3 | Officiële trailer | Netflix

Dit keer draait het niet om geld. Dit keer draait het om familie. La casa de papel: Deel 3. Vanaf 19 juli. Alleen op Netflix.

2. Secret Obsession

Deze dramaserie geregisseerd door Peter Sullivan belooft nu al een hit te worden. Het verhaal gaat over Jennifer, die vlak na haar huwelijk een ongeluk krijgt waardoor ze in het ziekenhuis belandt. Haar kersverse husband Russel probeert haar te helpen met haar geheugen verlies, maar daardoor gaat Jennifer twijfelen aan zijn identiteit. Als je de serie You leuk vond, dan moet je Secret Obsession zeker kijken.

Secret Obsession | Officiële trailer | Netflix

Na een traumatische ervaring blijft Jennifer (Brenda Song) gevaar lopen als ze terugkeert naar een leven dat ze zich niet kan herinneren.

3. Suits (seizoen 7)

Nog eentje waar lang op is gewacht: het zevende seizoen van Suits. Dit seizoen is alleen al bijzonder omdat dit het laatste seizoen is waar Meghan Markle in te zien is. Naast Rachel Zane, verdwijnt in dit seizoen ook karakter Mike uit de serie. We weten zeker dat het een mooi en emotioneel seizoen wordt.

Suits Season 8 First Look (HD)

Go behind the scenes of Suits with the cast and get the scoop on the exciting new season premiering July 18th on USA Network. Subscribe to tvpromosdb on Youtube for more Suits season 8 promos in HD!

4. RuPaul’s Drag Race: All Stars (seizoen 4)

Sommige dingen zijn gewoon om van te genieten, RuPaul’s Drag Race is zo’n ding. In het vierde seizoen zien we hoe alle All Stars opnieuw de uitdaging aangaan. Deze video zegt genoeg, dit wordt weer een heerlijk seizoen.

‘Super Queen’ Performance ft. Monét, Monique, Naomi & Trinity | RuPaul’s Drag Race All Stars 4

Monét X Change, Monique Heart, Naomi Smalls and Trinity The Tuck perform ‘Super Queen’ on the grand finale of RuPaul’s Drag Race All Stars 4 with the help of Trixie Mattel, Alaska and Chad Michaels.

5. Queer Eye (seizoen 4)

Netflix blijft maar cadeautjes geven, want ook het vierde seizoen van Queer Eye verscheen deze week op de streamingsdienst. In dit seizoen gaat de ‘Fab Five’ opnieuw aan de slag en wij kunnen niet wachten om dit te zien. Er gaan weer levens compleet veranderd worden, dat is zeker.

Queer Eye: Season 4 | Official Trailer | Netflix

Queer Eye is a 2019 Emmy® Awards Nominee. Try not to cry. Try not to lose it. Your biggest cheerleaders are back in Kansas City! New episodes of Queer Eye arrive July 19!

Lees ook: Oeh! Het derde seizoen van 13 Reasons Why staat eerder op Netflix dan je denkt

Reageer op artikel:
Redactietip: de beste series en films van Netflix #29
Sluiten