Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 13 dec 2018

Voor als je toe bent aan nieuwe inspiratie: de leukste series van vroeger

Sommige series kunnen we telkens weer kijken. Zo is de kans klein dat we Gossip Girl ooit zat raken en heb je alle afleveringen van Modern Family vast ook al minstens een paar keer gezien. Er zijn enorm veel series van vroeger die ook ontzettend leuk zijn. Geef deze maar eens een kans.

Zo heb je wat nieuws om te kijken wanneer je een keer (ja, het komt voor) geen zin hebt in een aflevering New Girl.

Series van vroeger

Dit zijn de series waarvan de eerste aflevering toch wel minstens tien jaar geleden op tv verscheen.

Friends

We starten met één van de bekendste uit dit rijtje. Friends is een heerlijke wegkijk serie waarbij de tranen vaak over je wangen rollen van het lachen.

How I Met Your Mother

Ook deze serie gaat over een groep vrienden met ieder een geheel eigen persoonlijkheid. Het is een minder grote hype dan Friends, terwijl de humor wel enorm vergelijkbaar is en de karakters ook top zijn.

Het is even wennen als je Friends gewend bent, maar als je er eenmaal inzit kan je gewoon tien seizoenen genieten.

Gilmore Girl

Deze dramaserie bevat zeven seizoenen en houdt je dus wel een tijdje zoet. Een puur verhaal over de hechte, moderne relatie tussen een moeder en haar dochter.

Sex and the City

Heb je deze nog niet gezien, dan raden we je aan daar NU aan te beginnen. Met je vriendinnen. In jullie pyjama. Jullie hebben namelijk heel wat in te halen. De serie over vier goede vriendinnen die leven in niet de minste wijk van New York maakt jullie zeker weten aan het lachen.

That ’70s Show

Lachen, gieren, brullen met deze. Deze serie speelt zich af aan het einde van de jaren 70, maar is niet in die tijd opgenomen. Ashton Kutcher en Mila Kunis spelen een rol in deze serie: moeten we nog meer zeggen?

Beverly Hills, 90210

Met tien seizoenen kan je een hele tijd vooruit. Deze Amerikaanse tienerdrama verscheen in 1990 en behandelt een hoop onderwerpen die toen (en stiekem nog steeds een beetje) aardig taboe waren: verkrachting, homofobie, racisme, zelfmoord, AIDS en eetstoornissen.

Yes! Deze nieuwe films en series verschijnen deze maand op Netflix

Reageer op artikel:
Voor als je toe bent aan nieuwe inspiratie: de leukste series van vroeger
Sluiten