Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 16 sep 2018

Gossip Girl fan? Dan wil je deze lookalike Netflix series vandaag nog gaan bingewatchen

And who am I? That’s one secret I’ll never tell. You know you love me, XOXO Gossip Girl. Heb jij weken lang liggen bingewatchen op de bank en ken je nu alle afleveringen van alle seizoenen uit je hoofd? Dan zoek je nu misschien iets nieuws om te kijken. Deze vijf series à la Gossip Girl wil je vandaag nog zien.

Dynasty

In bijna alle recensies lees je dat dit dé lookalike serie van Gossip Girl is. En ja, zodra je de trailer ziet heb je het idee dat je naar een vervolg van Gossip Girl zit te kijken, mede door de luxe leventjes en vele schandalen.

De serie draait om twee steenrijke families, de Colby’s en de Carrington’s. Fallon is de dochter van miljardair Blake Carrington die de nieuwe vlam van haar vader (of zoals zij het noemt ‘golddigger’) niet ziet zitten. Dramaaaaaa.

Pretty Little Liars

Als je deze serie nog niet hebt gezien, doe het, echt. In deze serie volg je het leven van vijf meiden uit het stadje Rosewood. Tijdens een logeerfeestje verdwijnt één van de tieners spoorloos, Allison. De vriendinnen groeien uit elkaar en een jaar later ontvangen ze plots berichtjes van iemand die zich A noemt.

A weet alle geheimen van de meisjes die alleen Allison wist en dreigt deze te openbaren. De tieners proberen erachter te komen wie A is, en wat diegene te maken heeft met de verdwijning van Allison.

Riverdale

In de serie volg je Archie uit het stadje Riverdale, waar niks is wat het lijkt te zijn. Langzamerhand raken hij en zijn vrienden verwikkeld in een duister mysterie dat plaatsvindt in het stadje dat zo perfect leek te zijn. Net zo veel drama als je gewend bent van Serena en Blair.

How to Get Away with Murder

In de serie volg je Annalise, een professor in strafrecht op een prestigieuze universiteit in de VS. Tijdens haar lessen rekruteert ze vijf van haar studenten die op haar kantoor mogen komen werken. Annalise en de groep studenten raken betrokken bij een moordcomplot en proberen zich hieruit te redden. Spannend vanaf de eerste minuut.

Vampire Diaries

In deze serie volg je het leven van Elena, die na het tragische ongeluk van haar ouders weeskind is geworden. Op school leert ze Stefan kennen en vanaf het eerste moment ziet ze hem staan. Ze weet alleen niet dat hij eigenlijk een vampier is.

In het stadje waar ze wonen worden in korte tijd meerdere mensen dood aangetroffen, en ook Stefan’s broer Damon is terug in het stadje. Je schrikt misschien als je het woord ‘vampiers’ hoort, maar echt… deze serie is het kijken waard.

Reageer op artikel:
Gossip Girl fan? Dan wil je deze lookalike Netflix series vandaag nog gaan bingewatchen
Sluiten