Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 19 juni 2018

Tijd voor een filmavondje! De romantische film Set It Up kun je nú op Netflix bekijken

Hoog tijd om dit weekend een avondje Netflix in te lassen. Sinds deze week kun je namelijk een heerlijke nieuwe romcom bekijken: Set It Up. Ben je gek op The Notebook en Dear John? Dan stelt deze film je absoluut niet teleur.

Zet je vriendje op scherp want het is movie night voor jullie. Of nog beter: trommel je girlsquad op voor een filmavondje. Zij willen de romantische Netflix film Set It Up ongetwijfeld net zo graag zien als jij. Dit betekent een heerlijk romantisch zwijmelavondje.

Set It Up op Netflix

Zoals in de meeste liefdesfilms begint het allemaal met een nietsvermoedende vriendschap. De vriendschap blijkt veelbelovend en dat verandert in een intense liefde. Twee jonge assistenten genaamd Harper en Charlie hebben een missie, namelijk het koppelen van hun dominante en overheersende bazen.

Ze doen dit omdat ze op deze manier meer vrije tijd willen creëren en een relaxter leven kunnen leiden.

Waar gaat de film verder over?

Het perfecte plan werkt maar de situatie verandert daarmee ook. De twee krijgen namelijk gevoelens voor elkaar en dat is iets wat zij van tevoren absoluut niet voor mogelijk hielden.

Deze film bezit een heerlijke portie romantiek. Ideaal om met je vriendje te bekijken óf met je besties op de bank.
Bekijk hieronder alvast de trailer:

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je misschien ook lezen over deze film: Newness: Eindelijk een Netflix film over hoe fucked up de liefde anno 2018 is

Reageer op artikel:
Tijd voor een filmavondje! De romantische film Set It Up kun je nú op Netflix bekijken
Sluiten