Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 24 jun 2019

Sex and the City krijgt een vervolgserie en dit is alles wat we erover weten

Jongens en meisjes we hebben fantastisch nieuws voor jullie om de week mee te beginnen. Het lijkt erop dat Sex and the City een vervolgserie krijgt. Een derde Sex and the City film mag dan wel een droom blijven, met een vervolgserie zijn we ook meer dan blij.

Schrijfster Candice Bushnell heeft namelijk een nieuwe roman geschreven, genaamd Is There Still Sex in the City? Die is opgepikt door Paramount Television en Anonymous Content. Plan die vriendinnenavond dus maar in, want dit gaan jullie natúúrlijk met z’n allen kijken.

Sex and the City vervolgserie

De nieuwe Sex and the City serie gaat er dus officieel komen, maar het gaat er wel iets anders uitzien. Candice neemt de rol van executive producer op zich voor de serie en ze schrijft het script. Maar goed, we willen natuurlijk weten wat de insteek van de serie zelf gaat zijn.

De serie volt het leven van nieuwe New Yorkse vrouwen op dezelfde manier als in de eerste seizoenen van Sex and the City. Denk dus aan liefde, vriendschappen, huwelijk en uiteraard seks. Het grote verschil met de voorgaande seizoenen en films is echter dat de hoofdrolspeelsters vrouwen rond de vijftig en zestig jaar zijn.

Is There Still Sex in the City?

Nicole Clemens van Paramount TV heeft aan Deadline het volgende verteld: “Het originele Sex and the City boek en de serie was baanbrekend voor een hele generatie vrouwen. We zijn super blij om het gesprek voort te kunnen zetten met de ondergerepresenteerde visie van vrouwen rond de vijftig om de vraag te beantwoorden met ‘Ja! Er is meer seks in de stad!'”

Ook Sex and the City schrijfster Candice is natuurlijk super enthousiast over de serie. Ze zegt: “Vroeger was het niet zoals nu. Toen betekende vijftig jaar worden het begin van je pensioen – minder werken, meer tijd aan je hobbies besteden en met je vrienden zijn. Kort gezegd was het niet normaal dat de groep vanaf vijftig jaar echt veel deed in een dag. Het werd niet van ze verwacht om te sporten, nieuwe ondernemingen te starten, naar een ander land te verhuizen en casual seks te hebben met vreemden. Maar dit is precies het leven van vrouwen rond de vijftig en ik kijk ernaar uit om dit fantastische leven te laten zien op het scherm.”

De serie is officieel bevestigd, maar er is nog geen groenlicht gegeven om te beginnen met filmen. Helaas zal niemand van de originele cast terugkomen, maar dat mag de pret niet drukken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Sex and the City krijgt een vervolgserie en dit is alles wat we erover weten
Sluiten