Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 20 april 2018

Stelletjes opgelet! Goedele Liekens zoekt koppels die hun (seks)leven willen filmen

Joe, joe. Heb jij een vriendje en heb je altijd al eens op televisie willen komen, maar is een programma zoals Temptation Island niet je ding? Dan is Goedele Liekens misschien wel op zoek naar jou.

Goedele Liekens komt namelijk met een programma waar ze verliefde stelletjes voor zoekt. Het programma heet Sex Tape en je kunt het misschien al raden: jullie moeten dan je leven filmen.

Sex Tape met Goedele Liekens

Maar wat is nu precies de bedoeling van het programma Sex Tape? Je filmt een week lang het leven van jou en je man als stelletje. En daarmee bedoelen we echt je jullie leven, want je geeft je open en bloot.

Vervolgens ga je bij Goedele op gesprek. Ze bekijkt niet alleen de beelden, maar geeft je ook de nodige adviezen. Maar daar blijft het niet bij, want je gaat ook in gesprek met je vriend.

Vragenreeks

Want waar zijn er verschillen tussen jullie? Welke keuzes maken jullie in de relatie en hoe zit het met jullie seksleven? Als seksuologe weet Goedele precies de pijnlijke punten te raken om jullie (seks)leven samen te verbeteren.

Het programma wordt vooralsnog alleen in België uitgezonden op de zender VIJF (je weet wel, van Temptation Island). Het is niet zeker of Nederlandse koppels ook welkom zijn, maar inschrijven kan in ieder geval hier.

Dit belooft weer leuke televisie te worden. En durf jij je hiervoor echt niet op te geven? Dan kijk je het gewoon lekker vanaf de bank.

Reageer op artikel:
Stelletjes opgelet! Goedele Liekens zoekt koppels die hun (seks)leven willen filmen
Sluiten