Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 23 okt 2020

6 mannen met een ‘sexcent’ (sexy accent) met wie we allemaal wel een beschuitje willen delen

Oh wat gaan wij hier goed op: mannen met een sexy accent. Het meest recente voorbeeld: Lucas Bravo in Emily in Paris natuurlijk. Wie zwijmelt er nou niet weg bij de Engels pratende Fransman? En hij is niet de enige want Hollywood en omstreken barst van de knappe hotties met sexy accent.

Wij vinden het wel een mooie term: ‘sexcent‘. De verkorte versie van ‘sexy accent’. En mannen die dat hebben zijn er genoeg. Lees en luister maar even mee.

Mannen met een sexy accent

Op de een of andere manier word je er wild van als iemand niet in zijn moedertaal praat. En nee, dan hebben we het niet over het steenkolen Engels van de meeste Nederlanders maar wel over de Engels pratende Fransmannen en Italianen. Damn.

1. Lucas Bravo

Uiteraard kan onze grootste inspiratie niet ontbreken op dit lijstje. Hij schittert in de nieuwe serie Emily in Paris en stal menig harten. Lucas is geboren in Nice in Frankrijk.

En ja ook jij wil dit: 6 redenen waarom we vandaag nog ‘oui’ willen zeggen tegen een huwelijk met Lucas Bravo

2. Grégory Fitoussi

Geboren in Parijs en dus minstens zo sexy als Lucas Bravo. Moeilijk is het wel om een interview van hem te vinden waar hij Engels praat (zwijmel) maar de Franse taal klinkt sowieso veel mooier.

3. William Levy

Deze hottie is geboren in Cojimar op Cuba. En jeetje, wat hoor je zijn accent duidelijk als hij Engels praat. Extra leuk als hij Tweets voorleest die over hem gaan.

4. Jude Law

Hij stal ons hart in The Holiday en is misschien wel een van onze meest favo acteurs. Hij komt uit Lewisham in Londen en is inmiddels al – houd je vast – 47 jaar.

5. Ed Westwick

Ook wel bekend als het snoepje Chuck Bass. Hij is geboren in Stevenage in het Verenigd Koninkrijk en we kijken nog steeds met liefde en plezier naar dit koppie.

6. Giulio Berruti

Hij speelde in de film Monte Carlo (heerlijk) en is geboren in Rome. Een zeer waardige concurrent voor onze Fransman Lucas Bravo. Wie is jouw favoriet?

Reageer op artikel:
6 mannen met een ‘sexcent’ (sexy accent) met wie we allemaal wel een beschuitje willen delen
Sluiten