Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 22 mrt 2017

Oeh la la: Fifty Shades Darker komt met een hete ongecensureerde editie en dit is de trailer

Het is alweer een maand geleden sinds de tweede film van de Fifty Shades serie in de bioscoop kwam. Mocht je het gevoel hebben dat het sexy gedeelte waar je op zat te wachten een klein beetje ontbrak, dan hebben we goed nieuws. Binnenkort komt namelijk de Fifty Shades Darker Unrated Edition uit en het belooft pikant te worden.

Op 25 april is het zo ver: de Unrated Edition van Fifty Shades Darker komt uit. Dit betekent dertien minuten extra plezier van Mr. Grey en Anastasia Steele met nog niet eerder vertoonde beelden van de film.

Verwijderde Scenes

En dat de Unrated Edition sexy wordt is zeker: er zijn zelfs verwijderde scènes die op de Edition staan. Ook zijn er interviews met de acteurs over het verloop van de film. Daarnaast is er een tease naar de volgende film, Fifty Shades Freed, en deze wil je zien.

Heb jij de film al gezien, of moet je hem nog zien? In beide gevallen een goed excuus om met de Unrated Edition weg te dromen bij Mr. Grey en de extra scenes. Want zeg nou zelf: dertien minuten langer kijken naar deze sexy verschijning is dertien minuten extra genieten.

Om je vast warm te maken, hebben we hier een klein voorproefje van de Unrated Edition:

Wij denken dat jij dit ook leuk vindt om te lezen: Pak je agenda erbij: de datum van Fifty Shades deel 3 is bekend

Reageer op artikel:
Oeh la la: Fifty Shades Darker komt met een hete ongecensureerde editie en dit is de trailer
Sluiten