Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Love 12 jul 2020

Oeh la la – Dit zijn de meest sexy films op Netflix

Je hebt waarschijnlijk alle nieuwe releases op Netflix al verslonden en bent nu radeloos wat je dit weekend kunt bingen. We get it, maar wat dacht je sexy films? Films waarin het draait om seks, waar knappe acteurs in spelen en waar het hele oeuvre van de film enorm heet is.

Zeg maar niks, we weten wat jij gaat doen dit weekend. Dit zijn de meest sexy films op Netlix.

Sexy films

Kruip dit weekend dus maar lekker dicht tegen je liefje aan (of een van je besties natuurlijk), en ga er lekker voor zitten. Wij hebben namelijk voor jullie de meest sexy films uitgezocht. Psst, pak dit keer niet meteen de bak popcorn erbij, maar geniet lekker van de film (en elkaar).

1. Newness

Een apotheker, Martin, en een fysiotherapeut, Gabi, uit Los Angeles ontmoeten elkaar op een dating-app. In het begin is hun relatie spannend en praten ze tot vroege uurtjes. Ze gaan op dates, samenwonen en slaan hun werk over om elkaar te zien. Wanneer hun relatie saai wordt, krijgt hun liefdesrelatie een hele andere wending

2. Call me by your name

Samen met zijn ouders en zus brengt Elio de zomermaanden door in hun vakantiehuis in Noord-Italië. De Amerikaanse student Oliver trekt in bij het gezin om Elio’s vader, die onderzoeker is, te helpen. Ondanks het leeftijdsverschil tussen Elio en Oliver worden de twee verliefd op elkaar, en dat levert heel wat steamy scènes op.

3. You Me Her

Het stel Jack en Emma willen hun seksleven een boost geven en huren daarom een callgirl in. Ze hadden echter niet kunnen voorspellen dat er liefde in het spel zou kome

4. DNA

Dé hit van ht moment. Deze film gaat over een ontvoering, maar niet zomaar een… Een ontvoering die jij in je stoutste dromen nog niet durfde te wensen. Enne, de hoofdrolspeler is mega knap. Leuke bijkomstigheid, toch?

5. She’s gotta have it

Het liefdesleven van Nola Darling uit Brooklyn wordt gekenmerkt door seksuele vrijheid terwijl ze jongleert met drie open relaties. Ze date de doordachte Jamie, de zorgeloze Mars en de eigenwijze Greer. Ondanks haar wens om haar seksuele relaties op eigen voorwaarden te beheren, vinden de drie mannen het moeilijk om Nola’s onafhankelijkheid te accepteren.

Lees ook: Als je deze dingen doet tijdens de seks krijg je een nog betere connectie met je lover

Reageer op artikel:
Oeh la la – Dit zijn de meest sexy films op Netflix
Sluiten