Dit zijn meest sexy en frightening Halloween tutorials van 2015

Halloween, het feest dat is overgevlogen vanuit Amerika waar élke nuchtere Hollandse meid voor zwicht. Elk jaar is het weer de vraag hoe jij verkleed en geschminkt gaat. Ga jij dit jaar voor sexy of griezelig? Deze prachtige tutorials van make-up goeroe's gaan je hoe dan ook inspireren:

1. Bambi Deer

Deze beauty uit Nieuw-Zeeland, Shannon staat voornamelijk bekend om haar beeldige daily make-up tutorials. Maar deze tutorial voor Halloween genaamd is té cute en zeker een favoriete voor Halloween.

2. Zombie Barbie

Stiekem wil elk meisje een dag eruit ziet als een Barbie en Michelle Phan laat ons zien hoe je dat kan evenaren. Ga je met je vriendje Halloween vieren? Maak van hem een frightening Ken.

3. Snapchat Rainbow

We kennen hem ondertussen allemaal, de regenboog die uit je mond komt op Snapchat. Met deze look krijg je hoe dan ook duizenden reacties en veel lachende gezichten.

4. Sexy Villainess

Geïnspireerd op Margot Robbie als Harley Quinn in de film ‘Suicide Squad’ die volgend jaar uit komt. Veel sexier gaat het niet worden in de Geek World.

5. Zombie Nightmare

Niet zoveel tijd? Voor deze look hoef je geen artistieke skills te hebben. Gebruik je basis contouren techniek om je gezicht te shapen, liquid latex en nep bloed uit een feestwinkel. Maak je haar warring en spetter wat bloed op je gezicht en outfit. Klaar is kees.

6. Fantasy Mermaid

Ben jij het meisje dat liever voor bloedmooi gaat dan voor doodeng? Dan is deze zeemeermin vast helemaal jouw ding. Beauty Vlogger MakeupByAlli laat je precies zien hoe je dit kan evenaren.

7. Corpse Bride

Deze is echt dóódeng. Een Corpse Bride die iets popperigs en liefs heeft en juist daardoor zo griezelig is. Hoe dan ook ga je opvallen met deze look. Helemaal als je je ogen dicht doet…

Ben jij juist héél onhandig met make-up?

Dan herken je zeer zeker deze negen problemen. Klik op de foto om het te lezen:

Reageer op artikel:
Dit zijn meest sexy en frightening Halloween tutorials van 2015
Sluiten