Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 19 jan 2016

Sexy time: deze 6 dingen hoef je als twentysomething gelukkig nóóit meer te doen tussen de lakens

Toen je nog bij je ouders woonde of in een studentenhuis, was seks soms een heel gedoe. Je was nooit alleen en je was zó onzeker over je bedprestaties. Gelukkig is alles nu anders en hoef je deze dingen nooit meer te doen.

Proberen zo stil mogelijk te zijn, omdat je huisgenoten niet hoeven mee te genieten

Behalve met Kerstmis bij je ouders of schoonouders dan. Maar verder hoef je niet meer wanhopig op de dekens te bijten om je kreten te smoren. En je hoeft het ook niet verplicht staand te doen, omdat je zo het bed niet hoort kraken. Al kan het af en toe ook best opwindend zijn als hij je over de tafel legt…

Door het bed heen zakken

Omdat je lover een goedkoop bed bij de kringloop op de kop heeft getikt. Helaas bleek de lattenbodem niet heel stabiel.

Je doet geen dingen meer waarvan je denkt dat ze moeten

Je sekst niet meer volgens het boekje. In bed doe je wat jij en hij lekker vinden. Je doet geen dingen omdat je denkt dat ze moeten. Je bent zelfverzekerder geworden en dat maakt het allemaal een stuk fijner.

Orgasmes faken

Omdat je bang was dat je lichaam niet goed functioneerde. Gelukkig zeg je nu altijd wat je lekker vindt. Je voelt je ook niet meer opgelaten als het even wat langer duurt voordat je je hoogtepunt hebt bereikt. Alleen maar meer tijd om samen plezier te hebben tussen de lakens, toch?

Doen alsof seks onder de douche heerlijk is

Het is verschrikkelijk. Ja, je kunt elkaar romantisch inzepen, maar er is altijd één iemand die het koud heeft omdat ‘ie niet onder de straal past. En het gaat allemaal wat stunteliger en stroever. Het idee van showersex is helaas beter dan de realiteit.

Wanhopig een plek zoeken waar jullie een nummertje kunnen maken

Het was soms alsof je bij een vreemde zoektocht naar een schat terecht was gekomen. Op één of andere manier was er altijd wel iemand in de buurt. Je was daardoor wel creatief met het verzinnen van plekken om te seksen, maar toch ben je blij dat je nu altijd een private spot hebt.

LEES OOK: Mannendossier: 7 x wat mannen écht willen tussen de lakens

Reageer op artikel:
Sexy time: deze 6 dingen hoef je als twentysomething gelukkig nóóit meer te doen tussen de lakens
Sluiten