Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 25 mrt 2018

Zet de douche maar aan: Er bestaat een kaasshampoo en baconconditioner set

Cara Delevingne is zó gek op bacon dat ze 'BACON' onderop haar voet heeft laten tatoeëren. Dat willen wij eigenlijk ook, maar dat durven we niet. Wat we wél durven is ons haar wassen met deze super coole kaasshampoo en baconconditioner.

Jaaaa… het is echt waar, er bestaat een kaasshampoo en baconconditioner set. Daarmee krijgt jouw haar de speciale behandeling die het echt verdient.

Einstein Bros

De bagelkaten Einstein Bros heeft een nieuw hamburgerbroodje op de kaart staan en dat willen ze vieren met deze Cheesy Shampoo & Wakin’ Bacon Conditioner set. Petje af voor hun geniale marketingteam.

View this post on Instagram

Look incredible, smell edible. Introducing our new Cheesy Shampoo & Wakin’ Bacon Conditioner, guaranteed to put a little sizzle into your morning routine. Available while supplies last through the link in our bio.

A post shared by Einstein Bros Bagels (@einsteinbros) on

Limited Edition shampoo en conditioner

De kaas- en baconset is momenteel uitverkocht maar we hopen natuurlijk dat hij heel snel weer wordt aangevuld. Hier kun je in ieder geval je e-mail achterlaten en dan ontvang je een berichtje zodra de voorraad weer is aangevuld. De shampoo en conditioner kosten samen 8 euro.

Reageer op artikel:
Zet de douche maar aan: Er bestaat een kaasshampoo en baconconditioner set
Sluiten