Herken jij ze nog? Dit is hoe Sharon en Esmee er een paar jaar geleden uitzagen

Sharon en Esmee van Ex on the Beach zijn niet vies van een cosmetische ingreep hier en daar, dat is duidelijk. Toen de tweeling voor het eerst verscheen in dit seizoen van Ex on the Beach All Stars moesten we allemaal twee keer kijken. De meiden hebben het een en ander aan hun gezicht veranderd en zijn bijna onherkenbaar, terwijl ze er een paar jaar geleden nog zo uitzagen.

De twinnies zijn niet bang voor naalden, dat steken ze ook niet onder stoelen of banken. En hoewel de meiden al prachtig waren, hebben ze afgelopen jaren toch een aantal bezoekjes aan de kliniek gebracht. Wij hebben beelden van de tweeling vóór alle ingrepen en wow, ze zijn flink veranderd.

Zo zagen Sharon en Esmee eruit voor alle cosmetische ingrepen

Sharon en Esmee zijn altijd eerlijk over hun botox- en fillergebruik. Toen er aan de tweeling werd gevraagd waarom ze opnieuw meededen aan Ex on the Beach, was het antwoord steevast “gratis botox”. En daar hebben ze enorm van genoten de afgelopen jaren, toen de tweeling voor de eerste keer meedeed aan Ex on the Beach was er een stuk minder filler te spotten. Zo zagen de dames er toen uit.

Ex on the beach👯‍♀️

32 Likes, 3 Comments – SharonEsmeex (@sharonxesmee_fan) on Instagram: “Ex on the beach👯‍♀️”

Geloof het of niet, maar er was ooit een tijd dat Sharon en Esmee nog puur natuur waren. Wij vinden dat iedereen moet doen wat hem of haar gelukkig maakt, maar vinden we dat Sharon en Esmee ook prachtig waren zonder botox en fillers.

Esmee Ipema

Esmee Ipema added a new photo.

Esmee Ipema

Esmee Ipema added a new photo.

Esmee Ipema

Esmee Ipema added a new photo.

De twee doen er zoveel mogelijk aan om op elkaar te lijken. En hoewel ze nu bijna een identiek uiterlijk hebben, beweren de dames een totaal verschillend karakter te hebben. Dat was in de aflevering van afgelopen zondag al een beetje te zien en wij zijn benieuwd of dit verhaal nog een staartje krijgt.

Reageer op artikel:
Herken jij ze nog? Dit is hoe Sharon en Esmee er een paar jaar geleden uitzagen
Sluiten