Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 9 mrt 2017

Sharon is chocoladeblogger en elke baan valt opeens in het niet

Chocoladeblogger betekent schrijven over een wereld vol chocola en daar nog geld voor krijgen ook. Dit is de droombaan voor de échte chocolade liefhebber. En de gouden regel is: je kan er pas over schrijven als je het geproefd hebt. Geen probleem.

Naast dat Parijs de stad van de liefde is, is één van de meest geweldige to do’s in deze stad langs de etalages van alle banketbakkerijen lopen. Hier staan de prachtigste taarten en gebakjes en zijn echte meester banketbakkers aan het werk. Hoe fantastisch moet dat zijn als het jouw baan is om hierover te schrijven en je dit allemaal mag proeven?!

Chocolade droom

Sharon Heinrich is foodblogger en woont in Parijs. Hier schrijft ze over chocolade en verschillende patisserieën. Haar baan bestaat uit het bezoeken van chocolade laboratoria en proeverijen door de hele stad en hierover te schrijven op haar site en Instagram.

En het klinkt niet alleen op papier fantastisch. Op haar verjaardag heeft ze genoten van een rubik’s cube van chocolade die je ook echt kunt draaien. Deze duurde maar liefst drie dagen om te maken en ziet er fantastisch uit.

Yes guys this is a dessert and it's the one i chose for my birthday! The amazing RUBIK'S CUBE by @cedricgrolet in the hands of the Chef. This amazing creation is on of Cedric's most beautiful desserts. It takes 3 days to create it and i was lucky to see the final steps! Different flavors of desserts like coconut, strawberry and basil, lemon and pistachio. Different colors and decorations and a Lot of creativity, Bravo Chef! @lemeuriceparis

A post shared by Paris chez Sharon (@parischezsharon) on

Oke, misschien is het ook wel een beetje een gevaarlijke baan, want zeg nou eerlijk: als je deze positie zou betreden dan blijft er niets van de chocolade over.

Chocolade verslaafd? Lees dan dit: 16 x dit herkent iedereen die een enorme chocolade verslaving heeft

Reageer op artikel:
Sharon is chocoladeblogger en elke baan valt opeens in het niet
Sluiten