Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 16 mei 2017

Whats’appen met Sharon van The Ex on the Beach: “Ik heb geen vriendinnen”

Heb je aflevering 1 van Ex on the Beach Double Dutch seizoen 2 zondagavond gezien? Dan kan Sharon je niét ontgaan zijn. De ene helft van de tweeling speelde een grote rol in de eerste beelden en zette zichzelf gelijk op de kaart. En op Chiara & Jeffrey. Wij WhatsAppten met haar en dit is wat ze zei:

Ex on the Beach Double Dutch is vanaf nu iedere zondag te zien op MTV. En dat het ons gemis van Temptation Island zou gaan opvullen werd gelijk duidelijk. Er was nu al meer drama en konijntjesgedrag te zien dan in het hele seizoen van Temptation Island. Terwijl dat al smullen was, kun je nagaan.

Maar na zulke afleveringen heb je ook altijd een hoop vragen toch? Bijvoorbeeld hoe ze dit allemaal gewoon voor de camera kunnen doen, terwijl hun moeder meekijkt? Daarom WhatsAppen wij iedere week één van de deelnemers. En na aflevering 1 kon het niet anders dan Sharon zijn. En ze deed een paar opvallende uitspraken:

1. Ze wil een eigen realityshow

We vroegen Sharon allereerst waarom ze in hemelsnaam mee zou willen doen aan Ex on the Beach. Een programma waar veel mensen van denken waarom? Sharon twijfelt geen seconde. Dit is wat ze wil, waar ze goed in is en wat heel Nederland mag zien. Het liefst zelfs vaker. En dat ze een eigen realityshow wil, tsja dat viel te verwachten.

2. Ze staat graag in het middelpunt van de belangstelling

Maar dat hadden we kunnen verwachten

3. Zowel Sharon als haar zusje hebben géén vriendinnen

Kun jij je een leven zonder vriendinnen voorstellen? Waarin je niet je girlsquad om je heen hebt waar je leuke dingen mee kan doen? Of mee op vakantie kan gaan? Voor de zusjes is het waarheid. En ze hebben er zelf voor gekozen. Vrouwen mogen ze niet en ze kiezen keihard voor de mannen.

4. Ze noemt zichzelf een sletje omdat het lekker rijmt

In een korte preview hoorde je de tweeling zeggen: “We zijn de meiden met de minste vetjes maar wel de grootste sletjes”. Waarom ze zichzelf zo noemen? Omdat het lekker rijmt.

5. Haar moeder schaamt zich wel een beetje

We stelden Sharon natuurlijk de vragen die iedereen heeft; wat vindt haar familie ervan? Sharon’s moeder is blijkbaar heel wat gewend. Maar ze schaamt zich toch wel een beetje.

6. Ze heeft in de villa aardig wat bedpartners gehad

Natuurlijk zagen we afgelopen zondag al dat Sharon niet stil heeft gezeten in dit seizoen van Ex on the Beach. Maar het blijft vast en zeker niet bij aflevering 1.. Kijken dus.

7. Ze wil de nieuwe Barbie & Michael worden

Een eigen reality serie met haar zusje of de nieuwe Barbie & Michael. We durven bijna te wedden dat deze droom niet op jullie bucketlist staat. Maar, wie weet komt Sharon’s droom uit aangezien Michael en Barbie geen ding meer zijn.

Blijf vooral Beautify in de gaten houden, volgende week spreken we weer een kandidaat uit Ex on the Beach. Heb je prangende vragen voor één van hen? Stuur die vooral in via [email protected]

Reageer op artikel:
Whats’appen met Sharon van The Ex on the Beach: “Ik heb geen vriendinnen”
Sluiten