Renée
Renée | LinkedIn Life 2 sep 2019

Het bewijs dat Shirley haar Damian heeft ingeruild voor verleider Daan

Dat Temptation Island niet alleen maar een programma is die relaties verbreekt, blijkt maar weer. Er lijkt een nieuw koppel te zijn ontstaan: Shirley en Daan hebben het namelijk hartstikke leuk met elkaar. De volgende foto’s bewijzen dat hij haar tenminste wél meeneemt naar de Apenheul.

Het was zowel emotioneel als onwijs grappig om te horen hoe Shirley haar (inmiddels ex?) Damian omschreef bij het kampvuur in de vorige aflevering. Ze vertelde dat Damian nogal haar leven kon controleren. Zo wilde ze super graag naar de Apenheul, maar door hem gebeurde dat volgens haar niet.

Het bewijs dat Shirley Damian heeft verruild voor Daan

Schijnbaar hoef je dat geen twee keer tegen verleider Daan te zeggen. Niet alleen plaatste Shirley een foto op haar Instagram dat ze naar de Apenheul is gegaan, het ziet ernaar uit dat ze ook nog eens in goed gezelschap was. Daan maakte de foto voor haar. Kijk en oordeel zelf maar:

Team Tempa

@daanakkerman_ heeft @shirleycvc wel een aap? laten zien @apenheul . Hopelijk hoeft ze van hem ook geen vieze worst.??

Terwijl Damian ondertussen hard aan de weg timmert om het te maken als DJ, is Shirley van een vakantie aan het genieten. En drie keer raden wie er mee is op de familie vacay? Juist, Daan. Dit kan toch geen toeval meer zijn?

Team Tempa

@shirleycvc is op vakantie met haar familie. @daanakkerman_ is ook overgevlogen en zit op het balkon van shirley’s kamer. Check de handdoeken maar.

We moeten nog even wachten om antwoorden te krijgen, maar we vinden Shirley hoe dan ook een topwijf. We gunnen haar het beste en we zijn dolblij om te horen dat ze eindelijk aapjes heeft kunnen kijken.

Meer Temptation Island:

Reageer op artikel:
Het bewijs dat Shirley haar Damian heeft ingeruild voor verleider Daan
Sluiten