Shock & Horror: Zussen proberen DIY truc uit voor Kylie Jenner lippen

Twee zussen uit IJsland wilden net zulke volle lippen als Kylie Jenner, en dachten dit te kunnen bereiken door een DIY trucje met een fles. Dit echter helemaal mis...

Kylie Jenner heeft een trend gezet met haar volle lippen, en er zijn daardoor steeds meer DIY trucs op internet te vinden om (tijdelijk) net zulke volle lippen te creëren. Helaas zijn deze trucs gevaarlijk en is het absoluut af te raden om ze zelf te proberen.

De zussen Yrja en Birgitta hadden op YouTube een manier gezien om je lippen te vergroten door aan een waterflesje te zuigen. Dit ging dramatisch mis en was bovendien erg pijnlijk. Hun lippen zwollen op tot enorme proporties en werden blauw door de kneuzingen. De zussen hebben de foto’s op Facebook gezet om anderen te waarschuwen voor deze truc.

De ‘truc’ werkt doordat je je lippen vacuüm zuigt in het flesje, en er hierdoor meer bloed naar je lippen stroomt. Maar wanneer je dit te hard, lang of vaak doet kunnen er makkelijk bloeduitstortingen ontstaan. Je zult dan een tijdje rond moeten lopen met blauwe plekken op je lippen die niet tot nauwelijks te camoufleren zijn. Ook kan het voor infecties zorgen die er uiteindelijk toe kunnen leiden dat je geen gevoel meer in je lippen hebt. Gewoon tevreden zijn met je eigen lippen.

Reageer op artikel:
Shock & Horror: Zussen proberen DIY truc uit voor Kylie Jenner lippen
Sluiten