Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty 21 apr 2015

Shocking: Deze meisjes probeerden lippen als Kylie Jenner te krijgen

Het moet niet veel gekker worden.. onder de hashtag #KylieJennerLipChallenge dagen meisjes elkaar uit om een glas om hun mond te plaatsen en deze vacuüm te laten trekken met als doel zo groot mogelijke lippen te krijgen. Net zoals.. juist Kylie.

Hoe verzin je het? Een glas vacuüm te laten trekken op je gezicht voor minimaal vijf minuten. Alleen maar om dikke en volle lippen te krijgen nadat Kylie deze trend wereldwijd op de kaart zette.

Inmiddels heeft de hashtag alleen al op Twitter 700 interacties. En dat zijn alleen de meisjes die ook daadwerkelijk erover tweeten én de hashtag gebruiken. Er bestaat een grote kans dat meer meisjes het hebben geprobeerd, maar dat ze er vervolgens geen berichtje over hebben geplaatst met de hashtag of zelfs helemaal niets durfden te plaatsen na het verschrikkelijke eindresultaat.

Want zoals je misschien al kunt raden word je helemaal niet mooi van deze uitdaging. Het eindresultaat is niet wat de meiden hopen. Het vacuüm trekken van het glas veroorzaakt bloeduitstoringen in het gezicht. De meisjes vertellen dan ook allemaal op Twitter hoe verschrikkelijk het is en dat ze het nooit meer willen doen. Wij vragen ons af waarom de uitdaging nog niet is gestopt. 700 foto’s en berichtjes zouden genoeg moeten zijn om je te overtuigen dit in ieder geval nooit te proberen, toch?

Een typisch gevalletje, don’t try this at home. Mocht je dol zijn op Kylie’s lippen dan zijn er gelukkig ook nog andere manieren om volle lippen te krijgen. Die lees en bekijk je hier.

Reageer op artikel:
Shocking: Deze meisjes probeerden lippen als Kylie Jenner te krijgen
Sluiten