Shocking: Modellen wordt opgedragen maximaal 1 cracker per dag te eten

Het Australische 'plus-size' model Laura Wells woonde samen met haar 'skinny' modellen vriendinnen samen in New York. Nu onthult ze hoe dat eraan toe ging.

Laura vertelde dat ze hele strenge regels kregen opgelegd van hun agents. In aanloop naar de Fashionweek toe mochten de modellen maar één cracker per dag eten en maar maximaal een paar glazen water drinken.

Het gaat er extreem aan toe volgens Laura. De meiden doen niets anders dan het slikken van dieetpillen en eten het liefst helemaal niks meer. Ze hebben ontzettend veel stress iedere dag en iedere minuut en de onzekerheid of ze wel of geen boeking krijgen is groot.

Laura deelde een appartement met hun. Zij eet gezond, sport heel veel en gunt zichzelf af en toe wat lekkers of een glas wijn. Ze kreeg veel boekingen wat jaloerse blikken opleverde van haar huisgenootjes. ‘Waarom zou je nog langer jezelf zo kwellen als je ook boekingen kunt krijgen als je een maatje meer hebt?’

Ze is dan ook helemaal voor het verbod op skinny modellen in Frankrijk en ze is voor het inzetten van modellen die gezond leven, gelukkig zijn en misschien een maatje meer hebben. Wat vind jij?

Reageer op artikel:
Shocking: Modellen wordt opgedragen maximaal 1 cracker per dag te eten
Sluiten