Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 26 nov 2016

Shocking! Op deze dag komen veel mensen in de verleiding om vreemd te gaan

We hopen allemaal op de man die ons leven verrijkt. Met wie we nog lang en gelukkig leven en die je altijd trouw blijft. Maar helaas is de werkelijkheid niet altijd zo mooi. Mensen gaan vreemd en hoe vreselijk dat ook is, kennelijk is er één dag in het jaar waarop veel mensen in de verleiding komen om een scheve schaats te rijden.

Pas op als je je lover niet 100 procent vertrouwt. Of als je denkt dat je jezelf niet meer helemaal in de hand hebt. Want uit onderzoek is gebleken dat er één dag is in het jaar waarop de meeste mensen vreemd gaan. Lekker dan.

Haal opgelucht adem als je deze dag heelhuids bent doorgekomen. De dag is namelijk net geweest: het was 18 november.

Een praktische datum

De onderzoekers kwamen tot de conclusie dat 18 november een, eh, gewaagde dag is, doordat ze meer dan 300 mensen hebben ondervraagd.

Volgens de ondervraagden is de 18e een handige dag zo vlak voor de feestdagen. Want ja, rond kerst en oud en nieuw heb je immers weinig tijd om je minnaar op te zoeken.

18 november overleven als koppel

Wij hopen vooral dat Kerstmis draait om echte liefde. En dat mensen die van elkaar houden dichter bij elkaar komen en men daarom niet in de verleiding komt om daarna nog overspel te plegen.

Lees dit ook even: Waarom je nooit spijt mag hebben dat je hebt gedatet met een man die je hart heeft gebroken

Reageer op artikel:
Shocking! Op deze dag komen veel mensen in de verleiding om vreemd te gaan
Sluiten