Shoppen maar: dit is de fijnste sportkleding voor jouw thuisworkout

Ben jij – net als de Beautify redactie – ook helemaal verslaafd aan thuisworktouts? En merk je ook dat niet al je huidige sportkleding geschikt is om thuis in te trainen? Je bent niet de enige. Daarom zette wij de perfecte sportoutfits voor een flinke thuisworkout op een rij.

Aangezien je de komende tijd nog wel even thuiszit en toch geen geld uitgeeft, wordt het tijd om te investeren in jezelf en jouw sportroutine.

Sportoutfits voor een thuisworkout

Grote kans dat jij elke dag via Instagram Live of gouwe ouwe YouTube video’s sportlesjes volgt. Je bent niet de enige, want op de Beautify redactie delen we ook menig workout video met elkaar. Maar wat is nou de fijnste kleding voor zo’n workout at home? Dat zochten wij uit – het resultaat vind je hieronder.

de Bijenkorf

1. Love Stories T-shirt – €55

Ideaal voor tijdens je workout – want: zit niet strak – en ook nog leuk om daarna te dragen. Double win.

de Bijenkorf

2. Filippa K naadloze sportlegging – €70

Uit ervaring kunnen we vertellen dat praktisch elk item uit de Filippa K Soft Sport collectie érg fijn is. Zo ook deze legging, die naadloos (letterlijk) aansluit op je lichaam. Hij zit niet alleen lekker tijdens je thuisworkout, maar doet het ook prima op de bank tijdens het Netflixen.

sportkleding thuisworkout 2
de Bijenkorf

3. Calvin Klein Performance trainingstop met open rug – €49

Ook wanneer de quarantaine over is, kan je deze top nog prima dragen. Hij is warm dankzij de lange mouwen, maar toch zal je niet snel oververhit raken door de open rug.

de Bijenkorf

4. American Vintage sweater – €100

American Vintage is een merk dat bekend staat om haar fijne materialen. Werkelijk alles van dit merk voelt fijn aan en valt soepel om je lichaam. Hou je van yoga of Pilates? Dan is deze trui ideaal voor het begin van de les, wanneer je het nog niet zo warm hebt.

sportkleding thuisworkout 9
de Bijenkorf

5. Love stories trainingslegging – €110

Van deze Love Stories legging wordt toch iedereen instant vrolijk? Wij wel in ieder geval – en we zijn héél blij dat dit merk sportkleding is gaan maken.

sportkleding thuisworkout 4
de Bijenkorf

6. Calvin Klein Performance sportbh – €40

Hoe cute is deze bh? De kleur is zo zoet dat je ‘m ook zo onder een losse blouse aankan tijdens hartje zomer.

de Bijenkorf

7. Filippa K Soft Sport joggingbroek – €175

Nog zo’n fijne broek van Filippa K. We beloven je dat hij het geld helemaal waard is. Zodra je ‘m aantrekt gaat hij niet meer uit.

sportkleding thuisworkout 8
de Bijenkorf

8. Goldberg traningstop met panterprint – €89

Tot slot nog deze kittige parel met panterprint: het is eentje die je niet alleen thuis met plezier draagt, maar ook trots in rent tijdens je rondje door het park. Kortom: die mag niet ontbreken in je sportcollectie.

Wil je naast nieuwe sportkleding ook weten welke oefeningen je moet doen? Hieronder vind je een overzicht.

Reageer op artikel:
Shoppen maar: dit is de fijnste sportkleding voor jouw thuisworkout
Sluiten