Renée
Renée | LinkedIn Love 6 aug 2018

Waarom shoppen met je lover je relatie zoveel sterker maakt

Shoppen met je vriend is één van de allerleukste dingen om samen te doen. Als je winkel in, winkel uit géén ruzie weet te maken met je lover wordt je relatie zoveel sterker. Dit is waarom:

1. Shoppen met je vriend laat zien hoe geduldig en zorgzaam je bent

Als je écht gaat shoppen voor je vriend en niet voor jezelf laat jij je van je geduldige en zorgzame kant zien. En eerlijk, stiekem houdt iedere man van zo’n vrouw.

Terwijl hij bij Jack & Jones een heren spijkerbroek aan het passen is in de paskamer pak jij met liefde een andere maat voor hem. Jij bent zijn geduldige assistent die zich compleet in dienst stelt van hem en zijn shopbehoeftes.

Geloof ons, één goede shopsessie zorgt ervoor dat hij alleen nog maar met jou wil winkelen.

2. Hij durft op jouw mening te vertrouwen

Jij hebt natuurlijk een goed gevoel voor mode en voorziet je liefje graag van passend advies. Dat ene shirt dat hij uit het rek heeft gepakt vind jij misschien echt niet meer kunnen.

Hangt hij het vervolgens terug? Dan weet je dat hij jouw advies opvolgt. Sterker nog, het is een super goed teken dat jullie relatie goed gaat. Een man die op jouw mening vertrouwt moet je niet zomaar laten gaan.

3. Je vriend en jij leren tijdens het shoppen om als een baas te discussiëren

Terwijl hij dus met zes items op z’n arm het pashokje van Jack & Jones onveilig maakt, ben jij misschien niet helemaal tevreden. Wat als hij toch iets meeneemt wat jij totaal niet bij hem vindt passen?

Dat levert natuurlijk de nodige discussies op. Maar jullie zijn volwassen, in het openbaar en hebben geen behoefte aan ruzie. Daarom leer je discussiëren met elkaar en wie goed kan discussiëren heeft een sterke relatie.

4. Jullie hebben alle aandacht voor elkaar

Quality time is enorm belangrijk in jullie relatie, maar soms voelt het alsof de dag maar 16 uur heeft. Wanneer je samen de winkels ingaat hebben jullie écht aandacht voor elkaar. We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen waarom dat goed is voor jullie relatie.

Helemaal als jij en je vriend daarna nog gezellig wat gaan drinken op het terras is je middag compleet.

5. Je schatje wil je graag pleasen

Niet alleen in bed, maar ook tijdens het winkelen wil je vriend je een beetje pleasen. Daarmee bedoelen we dat hij graag kleding draagt die jij hem sexy vindt staan.

Hij vraagt met liefde om je mening om vervolgens meteen bij jullie date night zijn nieuwe items aan te trekken. Dan weet hij zeker dat jij ‘m hot vindt.

Het beste komt nog: Na zoveel jaar zijn jullie het allergelukkigst in de relatie

In samenwerking met Jack & Jones

Reageer op artikel:
Waarom shoppen met je lover je relatie zoveel sterker maakt
Sluiten