Shoproute Haarlem: de leukste adresjes om in één middag alle hotspots te bezoeken

App je vriendinnen, het is tijd om te gaan winkelen. Beautify’s Renée heeft de leukste shoproute voor je uitgestippeld in Haarlem zodat je geen één hotspot mis. Zo bezoek je alle leuke winkels in één middag.

Winkelen in Haarlem

Wil je leuk winkelen, maar heb je geen zin om naar een grote stad te gaan zoals Amsterdam? Dan is Haarlem dé plek om je pinpas te laten wapperen. Er zijn super leuke hotspots die je niet in iedere andere stad vindt.

Maar waar ben je aan het goede adres voor de leukste items in Haarlem? Ik kan het je als local vertellen.

1. Olivia & Kate

Als je lekker gaat winkelen in Haarlem mag je Olivia & Kate zeker niet missen. Hier verkopen ze trendy kleding, accessoires en interieur spulletjes. Grote kans dat je er niet langskomt als je er niet van hoort, want het zit goed verstopt achter de Grote Houtstraat.

Adres: Anegang 48

2. My Jewellery

My Jewellery is net geopend in Haarlem en dat alleen al is reden genoeg om langs te gaan. Je kent natuurlijk de webshop al. Maar het is nóg fijner om de items in real life te zien.

Adres: Barteljorisstraat 6

3. OU. Boutique Stories

Salaris net gestort? Dan wil je zeker even langsgaan bij OU. Boutique Stories tijdens het winkelen. Hier verkopen ze onwijs mooie kleding van onder andere Second Female, Gestuz en Fabienne Chapot. Ook voor mooie sieraden zit je hier goed.

Adres: Kruisstraat 40

4. My Deer Art Shop

Je wilt natuurlijk ook dat je kamer er leuk uitziet. Ga dan vooral op bezoek bij My Deer Art Shop als je toch in Haarlem bent. Hier koop je prachtige planten en leuke interieur items waarmee je huis er een stuk gezelliger uitziet. Sowieso is de Schagchelstraat een straat waar je even doorheen wil lopen.

Adres: Schagchelstraat 12

5. Jutka & Riska

Kledingwinkel Jutka & Riska loop je al snel voorbij in de Grote Houtstraat. Toch durven we te wedden dat je wat items meeneemt naar de paskamer. Ga er dus zeker even langs als je shopt in Haarlem, want dit is een goede hotspot.

Adres: Grote Houtstraat 160

6. Drifter

Een andere verstopte parel is Drifter. De winkel ligt achter de grote winkelstraat van Haarlem. Als je niets liever doet dan jezelf hullen in duurzame merken is dit jouw walhalla. Helemaal als je van minimalistische kleding houdt.

Adres: Gierstraat 2

7. Casa

Nu Xenos is verdwenen is er ruimte voor een nieuwe winkel: Casa. Het is hetzelfde idee als Xenos, want je vindt er betaalbare spulletjes waarmee je je huis sfeervol maakt. Sissy-Boy zit er schuin tegenover, maar dit is een stuk betaalbaarder.

Adres: Barteljorisstraat 18

8. Home Stock

Ga je ook zo goed op velvet banken en van die prachtige gouden bijzettafels? Zorg dan dat je Home Stock op je te bezoeken lijstje hebt staan. Hier scoor je de mooiste interieur items.

Adres: Drossestraat 16

Shoproute in Haarlem

Tip, voordat je gaat winkelen kun je de route uitstippen door het onderstaande kaartje van Haarlem te bekijken:

Reageer op artikel:
Shoproute Haarlem: de leukste adresjes om in één middag alle hotspots te bezoeken
Sluiten