Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 19 aug 2017

Shorties opgelet! Dit wil je lover weten voordat jullie gaan samenwonen

Klein maar fijn, dat ben jij. Je lover weet dit natuurlijk allang. Alleen zijn er nog een aantal dingen die hij móet weten voordat hij met jou jullie paleisje betreedt. Want dit is het risico' van het samenwonen met een shortie:

1. Je zet élke keer de douchekop lager

Want je vindt het maar niets als de douchekop veel en veel te hoog hangt. Je zet hem elke keer weer lager, althans als je erbij kunt.

2. Je zal hem heel vaak vragen om iets te pakken

Bijvoorbeeld als de douchekop zó hoog staat dat je er niet bij kan. Maar ook mag hij alles pakken van de bovenste plank. En dit wordt één van zijn dagelijkse taken.

3. Je zit vaak op het aanrecht

Zodat je ook eens voelt hoe het is om iemand recht in de ogen aan te kijken in plaats van continu omhoog te kijken. En eh.. ook voor die andere activiteit toch?

4. Een keukentrappetje in huis is een must

Voor als meneer een keer een weekend weg is met zijn mannen. Want dan sta je er namelijk alleen voor en dan zijn er vast dingen die je nodig hebt waar je niet bij kan. En dan heb je een keukentrappetje nodig.

5. Je hebt alleen al een inloopkast nodig voor je hakken

Aangezien je klein van stuk bent draag je heel graag hakken. Je lover moet er dan ook op voorbereidt zijn dat ál jouw hakken een plekje nodig hebben. Een inloopkast is niets te veel gevraagd.

6. De spiegel moet op jóuw hoogte

Namelijk niets vervelender dat je alleen maar je voorhoofd in de spiegel kan zien. Aangezien hij de spiegel gaat ophangen, en dus op zijn spiegelbeeld let, doe je er goed aan om op moment suprême aanwezig te zijn.

7. Lage planken voor jou, hoge planken voor hem

Simpelweg praktische luxe.

8. Je houdt wél van een kingsize bed

Ook al ben je misschien rond de 1.60, dat wil niet zeggen dat je een kinderbed wilt hebben. Een bed van 1.80 bij 2.10 lijkt je meer dan prima. Want ook jij houdt van een kingsize bed. En terecht.

LEES OOK:11 x waarom het awesome is om een klein meisje te zijn

Reageer op artikel:
Shorties opgelet! Dit wil je lover weten voordat jullie gaan samenwonen
Sluiten