Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 15 jan 2016

Shot at love 2016: dit is jouw kans op liefde in 2016 volgens jouw horoscoop

Een nieuw jaar doet ons denken aan wat er allemaal gaat gebeuren. Zou je verliefd worden, vind je je ware liefde, of gaat dit jaar blijken dat jouw lover écht de ware is voor jou? Gelukkig licht jouw horoscoop alvast een tipje van de sluier op:

Ram (21 maart tot 19 april)

De Ram is actief op zoek naar iemand, ze willen stiekem niets liever dan de ware vinden. Maar doordat je behoorlijk kritisch kan zijn, kan dit nogal moeilijk zijn. Maar ondanks dat deze zoektocht niet soepel verloopt geef je niet op. Dit jaar komt de liefde misschien niet gemakkelijker, maar de Ram houdt als geen ander van uitdagingen in de liefde.

Stier (20 april tot 20 mei)

De Stier is dit jaar op zoek naar iemand die haar het gevoel van veiligheid en kracht kan geven. Je bent op zoek naar iemand die moeite doet. En als iemand dat doet kun je dat enorm waarderen. De Stier is altijd geduldig en dat komt dit jaar heel goed van pas. Je neemt de tijd om iemand écht te leren kennen voordat je in een relatie stapt. Dit jaar zul je iets proberen wat je nog niet eerder hebt gedaan. Bijvoorbeeld daten met een totaal ander type dan voorheen.

Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

Tweelingen zoekt iemand die goed kan communiceren in een relatie. Daarnaast ben je ook op zoek naar een intellectuele en intelligente man. Helaas kun je door je besluiteloosheid dit jaar snel van gedachten veranderen. Desondanks zal het jaar gevuld zijn met liefde voor de Tweelingen. En dit teken heeft ook nog eens de meeste kans om te trouwen of om zwanger te raken aan het einde van het jaar.

Kreeft (21 juni tot 22 Juli)

Kreeften zijn emotioneel onafhankelijk en volgen hun intuïtie als geen ander. Zodra je iemand ontmoet die de moeite waard is, ben je niet meer te stoppen en zal je ervoor gaan. Maar je bent tegelijkertijd heel selectief met wie je op date gaat. Dit jaar zal je vol optimisme en zelfvertrouwen zijn en dat zou er zomaar voor kunnen zorgen dat je je wederhelft vindt.

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Leeuwen zijn genereus in relaties. De man die jouw hart steelt zal als geen ander in de watten worden gelegd en zal al jouw liefde krijgen. Daarnaast ben je ook betrouwbaar van aard. Dit jaar zou de Leeuw er goed aan doen om rustig aan te doen met daten. Om de juiste persoon te ontmoeten heb je de tijd nodig om iemand écht te leren kennen. Kies er daarom voor om niet met meerdere mannen tegelijkertijd te daten.

Maagd (23 augustus tot 22 september)

Maagden zijn analisten. Zodra je met iemand aan het daten bent kan je nogal kritisch zijn. Dit komt omdat je ratio je emoties overheerst. Maagden observeren mensen die ze daten om zo tot een conclusie te komen. Maar zodra iemand jouw zware test heeft doorstaan zal je geen enkel moment van zijn zijde wijken. Dit jaar zal de Maagd een bijzonder iemand ontmoeten. Of als de Maagd al iemand heeft, dan zullen jullie samen geweldige dingen meemaken.

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Weegschalen vinden het fijn om balans te vinden in hun eigen leven en relaties. Ze proberen zich altijd te focussen op hun eigen leven zodat ze niet worden opgeslokt in de liefde. Weegschalen zijn altijd op zoek naar de waarheid en willen dit ook in een relatie. Dit jaar zal in teken staan van passie en dit zal er voor zorgen dat jij alles zal bereiken in een relatie wat jij maar wil.

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Schorpioenen hebben altijd een doel. Een Schorpioen stelt haar doelen en zal er alles aan doen om ze te bereiken. Je beschikt over een grote dosis zelfcontrole. Daten met een Schorpioen vrouw kan frustrerend zijn omdat het er soms naar uitziet alsof ze zich niet willen binden. Maar met een beetje geduld zal jij alles geven. Dit jaar zal jouw liefdesleven vol passie zitten waar de mooiste liefdesverhalen uit voort zullen komen.

Boogschutter 22 november tot 21 december)

Boogschutters zijn gek op intellectuele discussies met een man, dat vinden ze namelijk woest aantrekkelijk. Boogschutters zijn tijdens het daten optimistisch. Je zal geen moeite hebben met het oplossen van problemen. Dit jaar zal de Boogschutter zich onzeker voelen over alles omtrent de liefde. Maar met je grote relativerende vermogen ben je in staat om dat ook op te lossen.

Steenbok (22 december tot 19 december)

Steenbokken kunnen behoorlijk dominant zijn tijdens dates. Maar tegelijkertijd zijn ze in staat om ergens voor te werken. Dit jaar doet de Steenbok er goed aan om te werken aan haar emotionele stabiliteit. Laat mannen niet te dichtbij komen waarvan je weet dat ze niet je tijd en moeite waard zijn.

Waterman (20 januari tot 18 februari)

Watermannen geven heel veel liefde in een relatie. Ze zijn snel ‘ongerust’ over het welzijn van hun wederhelft. Watermannen zijn gek op inzicht en willen graag leren van een ander door kennis uit te wisselen. Dit jaar is het een goed voor jaar voor jou om nieuwe mensen te ontmoeten en daardoor de ware te vinden.

Vissen (19 februari tot 20 maart)

Vissen heeft iemand nodig die hun romantische kijk op het leven begrijpt. Maar tegelijkertijd is daten voor Vissen niet altijd even makkelijk. Je bent namelijk bang om gekwetst te worden. Dit jaar zou je er goed aan doen om iemand te daten die zich goed kan uiten, waardoor je jezelf letterlijk en figuurlijk durft bloot te geven.

LEES OOK: De reden waarom je nog single bent volgens je horoscoop

Reageer op artikel:
Shot at love 2016: dit is jouw kans op liefde in 2016 volgens jouw horoscoop
Sluiten