Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 20 mrt 2018

Beste uitvinding ooit: Dit bier drink je onder de douche én gebruik je als conditioner

Twee vrij geniale dingen op de wereld zijn nu gecombineerd tot één product: douchen en alcohol drinken. Maak kennis met shower beer, hét biertje dat je niet alleen kunt drinken, maar ook als conditioner kunt gebruiken.

Serieus, waarom bestond het concept shower beer nog niet? Dit is namelijk het ideale product als je niet kunt kiezen of je eerst wilt douchen of eerst een biertje open wilt maken. Met shower beer doe je het namelijk gewoon allebei.

Shower beer

De Zweedse brouwerij PangPang is verantwoordelijk voor dit fantastische product. Het kleine flesje van 18 cl is namelijk precies genoeg om deels te drinken en deels voor je haren te gebruiken. En je weet wat ze zeggen over bier en volumineus haar

Prijskaartje

Het bier proeft bovendien een tikkeltje zoet, dus perfect voor meiden die niet van bittere biertjes houden. Klinkt super lekker. Enig nadeel? Met een prijskaartje van 11 euro is het een dure douchebeurt.

Maar hé, hoe fantastisch is dit als verjaardagscadeau? De tweede batch wordt al gemaakt, dus nog even geduld. Pre-orderen kan hier.

Manners

Reageer op artikel:
Beste uitvinding ooit: Dit bier drink je onder de douche én gebruik je als conditioner
Sluiten