Danie Bles en TI SENTO – Milano slaan de handen in een en lanceren een prachtige sieradencollectie

Nog een paar mooie items nodig voor je sieradencollectie deze zomer? Dan hebben we goed nieuws, want de eerste TI SENTO – Milano X DANIE BLES sieradencollectie is alles wat je wilt en meer. Haal komende zomer je hart op met de mooiste ontwerpen in de vrolijkste kleurtjes.

Waar je op kan rekenen? Een kleurrijke verzameling van items met vintage invloeden en zomerse vibes. Wij zijn nu al fan.

De TI SENTO – Milano X DANIE BLES sieradencollectie

De samenwerking is ontstaan tijdens een brainstormsessie waarbij Danie enkele TI SENTO – Milano statement sieraden leende voor een modeproductie. Een aantal TI SENTO – Milano items van de shoot wilde Danie zelf graag dragen en is het idee ontstaan om met de creatieve input van zowel Danie als Lilian (CEO van het merk) een Resort collectie te ontwerpen. Aan de tekentafel is een volwaardige, zestiendelige collectie ontworpen. Danie: “Lilian begrijpt mijn stijl perfect en bij het zien van de eerste samples, kwam alles samen.”

Hoe ziet de collectie eruit?

De collectie is erg tropisch. Denk aan Ibiza, Capri en St. Tropez vibes in een ketting of een mooie ring. Dit zijn namelijk Dani’s favoriete vakantiebestemmingen en waar ze haar inspiratie heeft opgedaan.

De TI SENTO – Milano X DANIE BLES Resort collectie werd gisteren gelanceerd tijdens de Trade Mart Retail beurs in Utrecht en is verkrijgbaar vanaf 11 mei 2020 bij de juweliers en online via TI SENTO – Milano maar ook in de ByDanie Vintage Store. De prijzen liggen tussen de €69,00 en €299,00, dus begin maar alvast met sparen voor de mooiste items. Je bekijkt de volledige collectie hieronder.

© Ti Sento – Milano x Danie Bles
© Ti Sento – Milano x Danie Bles

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Danie Bles en TI SENTO – Milano slaan de handen in een en lanceren een prachtige sieradencollectie
Sluiten