Lianne Görtz
Lianne Görtz Love 27 sep 2018

Dit zijn 6 signalen dat je in de friendzone beland bent

Als je een leuke man tegengekomen bent met wie je het helemaal ziet zitten, hoop je natuurlijk dat dat wederzijds is. Niet als een vriend, maar als jouw vriend. Maar liefde kan blind maken, waardoor je soms meer verwacht dan wat er in werkelijkheid in zit.

Zo kan het zijn dat hij je als een goede vriend ziet. Hij zal nooit letterlijk zeggen dat je in de friendzone beland bent, maar hij kan wel een paar signalen afgeven. Zoals deze:

1. Hij vertelt je over zijn liefdesleven

Als hij het met jou heeft over een leuke meid die hij tegengekomen is, dan weet je bijna al genoeg. Want als hij een crush op jou heeft, dan gaat hij ten eerste niet op zoek naar andere meiden en ten tweede gaat hij dit niet met jou delen.

2. De enige zoen die je krijgt is er een op je wang

Een kus kun je alleen verwachten op je wang. Tot nu toe hebben jullie lippen elkaar nog niet geraakt en dat zal waarschijnlijk ook niet gebeuren.

3. Hij zegt dat je als een zus voor hem bent

Met zijn zusje gaat hij ook geen relatie beginnen. Zussen en broers zijn goede vrienden van elkaar. Je wilt veel meer zijn dan een zusje, maar helaas zit dat er voor hem niet in.

4. Jullie spreken nooit vaak alleen af

Als jullie afspreken, dan is er altijd wel iemand bij. Of dat nu zijn vrienden zijn of jouw vriendinnen. Misschien had je het niet door, maar dan kan er ook nooit echt iets intiems gebeuren.

5. Hij doet niet de moeite om er goed uit te zien

Omdat hij je meer als een vriend ziet, doet hij ook niet zo de moeite om er goed uit te zien. Je hebt hem waarschijnlijk vaker in een joggingsbroek gezien dan in een mooi outfitje.

6. Hij wil je aan een van zijn vrienden koppelen

Oké, dit betekent nog meer foute boel. Want als hij jou echt leuk had gevonden dan wilde hij jou wel aan zichzelf koppelen. Pff, mannen.

Super stom natuurlijk, als je merkt dat je meer als een vriend voor hem bent. Maar beter dat je het nu weet en voor een andere man kan gaan die jou niet als een vriend ziet. Want je verdient het om meer dan een vriend te zijn voor een man.

Reageer op artikel:
Dit zijn 6 signalen dat je in de friendzone beland bent
Sluiten