Isis van Graas
Isis van Graas Love 3 mrt 2020

8 signalen dat jullie een droomkoppel zijn en midden in een relatie zitten

Ziet de ander je als ‘even iets casuals’ of ben je veel meer dan dat? Deze twijfels verdwijnen als sneeuw voor de zon na het lezen van deze signalen, want doen jullie dit? Dan is het overduidelijk dat jij zijn of haar chick bent en jullie middenin een relatie zitten.

Wil je weten waar jullie staan zonder hét gesprek te hebben? Kijk dan even naar deze acht signalen, want dit zijn de typische signalen dat jullie een droomkoppel zijn.

De acht signalen dat jullie een koppel zijn

Sommige relaties lopen stuk op het moment dat iemand ontzettend op zijn of haar teentjes gaat lopen om erachter te komen of ze nu een relatie hebben of niet. Erover praten met je lover is natuurlijk de beste manier om dit aan te pakken, maar deze signalen helpen je ook een eindje op weg.

1. Dé woorden hebben jullie al uitgesproken

De magische woorden ‘ik hou van jou’ hebben jullie al naar elkaar uitgesproken en oh, oh, oh wat voelde je je goed op dat moment. Deze woorden betekenen ontzettend veel en bewijst dat jullie in een relatie zitten.

2. Je kent zijn vriendenkring en familie goed

En dan hebben we het niet over een snelle ontmoeting in de supermarkt, maar elkaar écht goed kennen. Je bent al helemaal ingeburgerd in de familie en ook in zijn vriendenkring ben je altijd welkom.

3. Jullie bespreken intieme onderwerpen

Je deelt niet zomaar gevoelige informatie of onzekerheden over jezelf met iemand waar je niet om geeft. Heb je het met je lover over intieme onderwerpen gehad en heeft hij of zij jou ook persoonlijke details verteld? Dan vertrouwen jullie elkaar als partners.

4. De dating apps zijn verwijderd

Dit is een van de meeste belangrijke stappen wanneer jullie naar een relatie toe leven. Jullie hebben alleen oog voor elkaar en al helemaal geen behoefte aan andere (bed)partners.

5. Jullie praten samen over de toekomst

Een gesprek over jullie toekomst hoeft echt niet gelijk te gaan over trouwen en alle poespas die daarbij komt kijken, maar kan simpelweg gaan over een vakantie boeken. Ook dat laat zien dat jullie graag met elkaar zijn en dat zo willen houden.

6. Feestdagen vieren jullie samen

Of we het nu hebben over Kerst, Valentijnsdag of verjaardagen, jullie vieren alle feestdagen met elkaar omdat jullie van elkaar houden.

7. Jullie zijn vaak samen

Het liefst staan jullie samen op en doen samen het nachtlampje uit. Sommige koppels zien elkaar een paar dagen per week, maar jullie zijn het liefst elke dag samen en gaan samen op avontuur.

8. Beste vrienden

Soms heb je het gevoel dat jullie niet alleen neigen naar een relatie, maar dat jullie connectie gebaseerd is op een sterke vriendschap. En eerlijk, dat is de beste manier om een relatie op te bouwen.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
8 signalen dat jullie een droomkoppel zijn en midden in een relatie zitten
Sluiten