Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Travel 7 januari 2020

5 signalen waaraan jij herkent dat het beter is om je koffer te pakken en op vakantie te gaan

Misschien komt het door het koude weer of door die lange dagen op werk. Maar soms voel je gewoon dat je écht toe bent aan vakantie. Gewoon even ertussenuit. Herken je de volgende vijf signalen? Dan weet je dat het tijd is om een vakantie te boeken.

De eerste stap uit het vliegtuig geeft het meeste fijne en ontspannen gevoel ooit. Even geen werk of andere dagelijkse bezigheden. Vakantie betekent tijd voor rust wat je soms echt even nodig hebt.

5 signalen die aangeven dat je aan vakantie toe bent

De dagen lijken maar niet voorbij te gaan en het liefst doe je ook niets anders dan films kijken in bed. Soms heb je gewoon echt, maar dan ook écht een vakantie nodig. Herkenbaar? Dan komen de volgende vijf signalen je zeker ook bekent voor en wil je het liefst nu nog boeken.

1. Je bent prikkelbaar

Het maakt niet uit wat iemand doet of zegt, jij kan het gewoon niet hebben. Het allerkleinste ding vind je al onwijs irritant. Dit wijst er alleen maar op dat je toe bent aan wat rust en ontspanning en de beste oplossing is natuurlijk een zonnige vakantie.

2. Je hebt vijf koppen koffie nodig om je dag te starten

Het lijkt wel een hele dag te duren voordat jij eindelijk echt wakker bent. Daarom begin jij jouw dag met vijf koppen koffie zodat het lijkt alsof je wakker bent. Je hebt gewoon nieuwe energie nodig en op kantoor gaat dat echt niet lukken.

3. Slapen lukt maar niet

Je bent zo ontzettend moe de hele dag door. Maar wanneer je in bed ligt lijkt in slaap komen maar niet te lukken. Met als gevolg dat je de volgende dag weer net zo moe bent als de dag ervoor. Tijd om bij te slapen met de zee op de achtergrond en de zon op je gezicht. Wedden dat jij je hierna weer als herboren voelt?

4. De ochtend lijken onmogelijk

Terwijl je ’s avonds maar niet in slaap komt, lukt het je in de ochtend ook niet om eruit te komen. Je moet jezelf nog net het bed niet uit trekken. Je wil die verschrikkelijke kou echt niet in. Doe jou maar een warme zon met blauwe lucht.

5. Je kijkt elke dag naar vakanties

Elke dag zit je wel één of twee keer op internet te zoeken naar vakanties. Of pluis je het account uit van iemand die de hele wereld over reist en maak je jezelf alleen maar jaloers. Dit teken zegt eigenlijk alles al: boeken die handel.

Herken je deze signalen? Dan kan je beter je vriendinnen bellen en een vakantie boeken. Deze vakantie met de meiden is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor je.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
5 signalen waaraan jij herkent dat het beter is om je koffer te pakken en op vakantie te gaan
Sluiten