Renée
Renée | LinkedIn Love 19 april 2019

Hoe weet je of een vriendin voor het leven is? Als deze signalen herkenbaar zijn wil je haar nooit meer laten gaan

Een mooie vriendschap is net zo belangrijk als goed contact met je familie hebben. Want een goede vriendin heb je niet voor even, maar voor je hele leven. Aan de volgende signalen herken je of je haar gevonden hebt.

Of je nu één jaar bevriend bent of de tien jaar gepasseerd bent, als je het volgende herkent weet je dat je super zuinig op je vriendschap wil zijn. Het zijn namelijk de signalen dat je vriendin je trouw blijft zolang jullie leven.

Een vriendin voor het leven

Heb je een vriendin voor het leven? Het antwoord is ‘ja’ als je de volgende tekenen herkent:

1. Ze kent je diepste geheimen

Als je het aan durft om aan haar je geheimen te vertellen, dan weet je dat je een bijzondere band hebt opgebouwd met iemand. Vertrouwen jullie elkaar blindelings? Dan wil je haar nooit meer laten gaan.

Lees ook: 9 geheimen die echt alleen je allerbeste vriendin weet

2. Ze kent je beste en slechtste eigenschappen

Een vriendin voor het leven weet niet alleen wat je goede eigenschappen zijn. Ze weet ook wat je slechtere eigenschappen zijn en gaat daar goed mee om.

3. Ze vertelt je altijd de waarheid

Deze vrouw vertelt je altijd de waarheid. Zelfs als je het niet wil horen. Maak je een verkeerde beslissing? Dan steunt ze je, maar ze laat wel weten dat je een fout begaat.

4. Ze houdt je een spiegel voor

Een vriendin voor het leven is niet bang om jou een spiegel voor te houden. Ze zorgt ervoor dat je met beide benen op de grond blijft staan en daar ben je haar voor altijd dankbaar voor.

5. Ze is de eerste persoon die je appt

Gebeurt er iets in jullie leven? Dan app je haar als eerste en zij jou. Zelfs als jullie elkaar een maand niet zouden zien zorg je dat je up to date blijft door veel te appen.

6. Ze is altijd in om iets met jou te ondernemen

Je hoeft haar maar te vragen of ze mee wil om te shoppen of iets te drinken en ze staat klaar voor je. Jullie vinden het zo leuk om tijd met elkaar door te brengen dat jullie veel laten vallen om spontaan iets te ondernemen.

7. Ze is niet boos als je niet meteen appt

Ze weet precies wanneer je het druk hebt en jij weet dat van haar ook. Daarom is ze niet boos op je als je even geen tijd hebt om te appen. Op de belangrijkste momenten zijn jullie er toch altijd voor elkaar.

8. Ze luistert naar al je verhalen

Een vriendin voor het leven luistert met liefde naar de verhalen die jij te vertellen hebt. Ze is namelijk zo begaan met je dat ze niks van je leven wil missen en vice versa.

9. Ze weet wat je grootste dromen zijn

Alleen zij weet dat je stiekem droomt van die ene wilde carrière of dat je het liefst naar de andere kant van de wereld zou verhuizen.

10. Ze is er voor je in goede en slechte tijden

Als je relatie verbroken wordt of als je promotie maakt: een vriendin voor het leven is er in goede en slechte tijden. Ze vindt dat niet meer dan normaal.

Reageer op artikel:
Hoe weet je of een vriendin voor het leven is? Als deze signalen herkenbaar zijn wil je haar nooit meer laten gaan
Sluiten