Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 29 oktober 2019

Dit jaar kun je naar de Silent Kerst Disco in Haarlem gaan om de feestdagen dansend in te luiden

Zin om na het lekkere diner op kerstavond ook nog wat dansjes te wagen met de meiden? Dan hebben wij iets leuks voor je. Op 24 december vindt er namelijk de Silent Kerst Disco plaats op de Grote Markt in Haarlem.

De silent disco is misschien wel de leukste uitvinding ooit. Lekker meebleren met de leukste nummers en een koptelefoon op met honderden anderen en nu kan het ook in Haarlem. Voor kerst. Hoe leuk?

De Silent Kerst Disco in Haarlem

Markeer 24 december maar in je agenda. We hebben het niet alleen over jezelf helemaal vol eten tijdens kerstavond, maar ook om te dansen met je favoriete meiden. Klinkt toch als de beste manier om kerst te beginnen? De woorden kerst en silent disco klinken als de perfecte combinatie in je hoofd. Een plein vol met kerstversiering én mensen die allemaal een dansje doen op de leukste nummers: wij zijn in.

Praktische informatiet

De Silent Kerst Disco vindt plaats op de Grote Markt in Haarlem en het begint om 20:30 uur. Wil je het evenement écht niet missen doordat je geen koptelefoon hebt? Reserveer ‘m zodat je zeker weet dat jij er geen misgrijpt. Meer informatie en voor het reserveren van een koptelefoon vind je hier.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Dit jaar kun je naar de Silent Kerst Disco in Haarlem gaan om de feestdagen dansend in te luiden
Sluiten