Zara Bircan
Zara Bircan Life 9 december 2019

Bind de schaatsen maar om! Vanaf deze week kun je silent disco op ijs doen in Rotterdam

Pak maar alvast je handschoenen, sjaal en schaatsen erbij, want binnenkort kun je weer schitteren op de ijsbaan in Rotterdam. Alleen is er dit jaar een extra twist, aangezien je nu ook als ster op ijs de silent disco kan bezoeken. En ja, dat is op schaatsen.

We hoeven niet lang meer te wachten tot deze droom werkelijkheid wordt. De Rotterdamse schaatsbaan opende zaterdag 30 november al de deuren en maakt de silent disco toegankelijk vanaf zaterdag 14 december.

Silent disco op schaatsen

Altijd al je danskunsten willen presenteren op de schaatsbaan? De schaatsbaan in Rotterdam maakt het in samenwerking met Dansvoer voor je mogelijk. De muziek is te beluisteren op de koptelefoon, zodat zelfs je oren warm blijven. Hoef je in ieder geval geen oorwarmers mee te nemen.

Zien we je om 16:00 uur onder de regenboog? ? #hetlekkersteijsvanrotterdam #schaatsbaanrotterdam

68 Likes, 26 Comments – Schaatsbaan Rotterdam (@schaatsbaan_rotterdam) on Instagram: “Zien we je om 16:00 uur onder de regenboog? ? #hetlekkersteijsvanrotterdam #schaatsbaanrotterdam”

Muziek

Voor ieder wat wils qua muziek, want de silent disco koptelefoon bevat drie kanalen waarop je kan wisselen. Zo is het blauwe kanaal voor dance, electro en tech-house. Rood is voor (nu-)disco, house en italo.

Dans je toch veel liever op ABBA, Grease of Nederlandse rapmuziek? Ook daar is aan gedacht, want op het groene kanaal kun je de hele avond genieten van verzoeknummers op recept.

Silent disco zonder schaatsen

Toch geen ster op schaatsen, maar wel op de dansvloer? Ook jij kunt genieten van de silent disco. De Rotterdamse schaatsbaan maakt namelijk plaats voor een ijsvrij gedeelte, wat je zonder schaatsen kunt betreden. Zo kun je alsnog genieten van de muziek, de mensen en de gezelligheid.

Openingstijden

De schaatsbaan is vanaf 20 november open tussen 20:30 uur en 02:00 uur. Maar let op, want de poorten sluiten om middernacht. Zorg er dus voor dat je voor die tijd binnen bent. Een enkel kaartje voor entree, koptelefoon en servicekosten is €16. Heb je zelf nog geen schaatsen, dan kan je een kaartje van €21 halen, zodat je deze op de schaatsbaan kunt huren. Wees er snel bij, want de kaartverkoop gaat snel.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Bind de schaatsen maar om! Vanaf deze week kun je silent disco op ijs doen in Rotterdam
Sluiten