Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 20 mrt 2017

Er komt een mega Silent Rollerdisco naar Amsterdam op 5 mei

Aankomende Bevrijdingsdag kan je rollend de bevrijding vieren. Op 5 mei komt de grootste Silent Rollerdisco van Europa naar Amsterdam en je kan nu nog kaartjes kopen. Wil jij dansen op de nieuwste hitjes naar the next level tillen? Dan is de Silent Rollerdisco jouw ding.

Ja, we gaan terug in de tijd met het disco rollerskaten. In sportpark de Eendracht in Amsterdam kan je namelijk op 5 mei op de deuntjes van de vetste DJ’s en artiesten gaan rollen met je rollerschaatsen tijdens een silent disco.

Met ruim 300 mensen kan jij over meer dan 200 vierkante meter rollerschaatsen terwijl je geniet van de muziek in je oren. Er zullen meer dan vijftig DJ’s en artiesten zijn, zoals The Flexican & Sef, Phalerieau en Vunzige Deuntjes.

Iedereen krijgt zijn of haar eigen koptelefoon met verschillende kanalen en verschillende muziek. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken of je wel of niet uit de maat danst, niemand weet immers op welk kanaal jij bent ingeschakeld.

Koop snel je kaartjes, want hier wil je bij zijn. Veel schaatsplezier!

We hebben hier vast wat inspiratie voor de beste dans moves opgezocht voor je:

Wij denken dat je dit ook leuk vindt om te lezen: Hilarisch! Er komt een vrouwelijke variant op the Hangover genaamd Rough Night

Reageer op artikel:
Er komt een mega Silent Rollerdisco naar Amsterdam op 5 mei
Sluiten