Door deze simpele items zie je er altijd uit om door een ringetje te halen

Wil jij als een echte fashionista door het leven gaan, maar is je portemonnee naar jouw idee niet dik genoeg? No worries, met wat simpele items hoeft jouw outfit helemaal niet duur te zijn.

Het studentenleven kan zwaar zijn. Het sociale leven en de maandelijkse kosten zijn een aanslag op je bankrekening, waardoor er vaak niet veel geld overblijft voor een leuke outfit. Gelukkig hoef je helemaal niet diep in de buidel te tasten en kan je al voor een prikkie je garderobe een make-over geven. We zetten een aantal items op een rijtje waarmee jouw outfit net dat beetje extra schwung krijgt.

1. Haaraccessoires

Een leuk clipje of speldje is een makkelijke manier om je outfit te upgraden. Als je nog niet overtuigd bent van je outfit, schuif je gewoon een mooi clipje in je haardos. Met deze simpele items zie je er binnen een mum van tijd fahsionable uit. Je hebt hele simpele varianten, maar ook speldjes die de show stelen, zoals onderstaande.

2. Riem

Een simpele outfit heeft niet veel nodig. Gooi een statement riem om je middel en klaar is Kees. De kettingriemen zijn op het moment helemaal hot en spotten we overal. Dankzij het goud en de bedeltjes ziet het er extra fancy uit. Stiekem valt dat echt wel mee en kan je het al voor een prikkie kopen, bij de webshop Wild Babes bijvoorbeeld.

3. Knopen

Bij een outfit draait het altijd om de details, zo ook om de knopen. Deze kleine rondjes kunnen onbewust veel voor je outfit betekenen. Een knoop in een speciale kleur of structuur ziet er luxer uit. Let daar dus op als je een nieuw topje aanschaft of vervang de knopen van je favoriete blouse. Voor een paar centjes scoor je al wat leuke knopen op de markt, het hoeft dus helemaal niet duur te zijn.

4. Klein tasje

Een van de simpele items is een kleine tas. Hoe chill een grote tas ook is, een kleine variant doet het altijd beter. Je weet wat ze zeggen: less is more. Zo’n tasje kan je makkelijk crossbody dragen en combineer je met al je outfits. Ga voor een mooi klassiek zwarte tasje, deze staat namelijk bij alle looks. Zo heb je dus maar één exemplaar nodig en niet een hele kast vol. Bij de Zara hebben ze genoeg tasjes, grote kans dat je hier slaagt.

5. Materiaal

Als je een kledingstuk koopt, is het materiaal wel een aandachtspuntje. Een mooie top van satijn ziet er altijd chiquer uit dan een shirtje van katoen. Zo breng je jouw outfit heel makkelijk naar een next level. Denk daarom goed na over de materiaalkeuze voordat je een item op de toonbank legt.

Simpel toch? Deze handige items moet je dus in de kast hebben. Struin je favoriete winkels af en inslaan die handel.

Reageer op artikel:
Door deze simpele items zie je er altijd uit om door een ringetje te halen
Sluiten