Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 17 mei 2018

Last van een ochtendhumeur? Probeer dan eens een andere douchegel

De wekker gaat, veel te vroeg, en arghhhh alles gaat nu al mis. Heb jij vaak last van een ochtendhumeur? Dat is misschien wel makkelijker op te lossen dan je denkt. Geur heeft heel veel invloed op je humeur dus je hoeft alleen maar te wisselen van douchegel.

Geuren slaan we allemaal op in ons brein. Zo heb je bepaalde associaties met parfum en herken je altijd precies de geur van je oude slaapkamer bij je ouders. Wil je wat vrolijker opstaan? Probeer dan een douchegel met sinaasappel geur.

Serotininine-wat?!

In je hersenen wordt het stofje serotonine aangemaakt, een stofje dat veel invloed heeft op je stemming en je zelfvertrouwen. En laat de geur van sinaasappel er nou precies voor zorgen dat jouw hersenen dit stofje ruimschoots aanmaken.

Als je morgen opstaat probeer dan eens een douchegel met de geur van citrusvruchten uit, dan voel je je vrolijker, opgewekter en actiever. Start jij je dag voortaan ook lekker fit en happy. In deze shampoo’s zit genoeg citrusgeur om dagen lang zelfverzekerd rond te lopen:


The Ritual Of Happy Buddha Foaming Shower Gel 8,50 euro.


Vitaliserende Douchegel met Sinaasappel uit Florida 3,50 euro.


Douchegel, sinaasappel & aloë vera, biologisch, Skin Blossom 5 euro.

Reageer op artikel:
Last van een ochtendhumeur? Probeer dan eens een andere douchegel
Sluiten