Lianne Görtz
Lianne Görtz Life 3 jan 2019

Single en ready to mingle? Bij deze 9 Amsterdamse bars stikt het van de mannen

In Amsterdam zijn genoeg barretjes, kroegen en clubs waar je als vrijgezel op jacht kunt gaan naar single mannen. Misschien wel te veel, want soms is er geen hond te bekennen. Maar niet als je naar deze plekjes gaat.

Want in Amsterdam wordt er wel zeker genoten van het uitgaansleven. En jij kan net zo hard meegenieten, als je maar weet waar het te doen is. En vooral: waar de mannen zijn. Je vindt ze in ieder geval zeker bij deze 9 Amsterdamse bars.

1. Chin Chin

Niet op het Leidseplein maar op de Rozengracht vind je deze bar en club. In een lichtelijk Chinees sfeertje kom je mooiste mannen tegen. Serieus.

2. Apt. Bar

Wist je dat je een beetje New York in Amsterdam kunt vinden? En wel bij Apt. bar. Deze fancy sfeer trekt natuurlijk ook super fancy mannen aan. En dat is precies wat je wil.

3. Escobar

In de Pijp vind je Escobar. Een sfeervolle bar die eigenlijk ieder weekend bom- en bomvol zit. Tussen al die honderden mensen zit er vast wel een man tussen die jou aanstaat.

4. Ebeling

De Ebeling vindt je op Overtoom en heeft vier ruimtes. Ook deze bar is rijkelijk gevuld met knappe koppen. Tip: Wees een beetje op tijd voor een goede plek.

5. Five Brothers Fat

Een andere nieuwe hotspot in Amsterdam is Five Brothers Fat. Niet alleen de barmannen zijn om door een ringetje te halen, ook de gasten die langskomen. True story.

6. Kopstootbar

Volgens deze bar is een kopstoot een combinatie van een glas jenever en een glas bier. En dat is ook meteen de stijl van deze bar. Past dat wel bij jou? Dan wordt het dit weekend hollen naar de Marnixstraat.

7. Bar Bukowski

De naam van deze bar is niet heel makkelijk. Maar het vinden van een man is daar een kat in het bakkie. Maar echt. Je hebt het er voor het uitkiezen.

8. Café Panache

Een andere bar waar je alleen al voor de locatie heen wil gaan, is Panache. En aangezien er gegarandeerd duizend-en-een mannen daar rondlopen, is het sowieso een win-winsituatie.

9. Snappers

De laatste in het rijtje is zeker niet de minste. Snappers is de place to be als je een goede cocktail wil drinken en natuurlijk als je dat met een man aan je zijde wil doen. Die sla je daar binnen no time aan de haak.

Waar ga jij dit weekend naartoe?

Reageer op artikel:
Single en ready to mingle? Bij deze 9 Amsterdamse bars stikt het van de mannen
Sluiten