Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 18 januari 2017

Single? Dan ben jij een super creatieve vrouw, blijkt uit onderzoek

Als single kun je het misschien wel eens jammer vinden dat je op dit moment geen manspersoon in je leven hebt waar je een leven mee opbouwt.. Maar echt rouwig ben je daar niet om, single zijn heeft gewoon te veel voordelen. En daar is zojuist nog een voordeel bijgekomen. Het blijkt namelijk uit onderzoek dat single ladies veel creatiever zijn dan vrouwen die een relatie hebben.

Tja, jammer voor je vriendinnen met een relatie, maar jij gaat het waarschijnlijk verder schoppen in het leven. Je bent namelijk een stuk creatiever dan zij, blijkt uit recent onderzoek.

Vrijheid zorgt voor creativiteit

Voor het onderzoek, gepubliceerd in het Journal of Family, werd de relatie tussen creativiteit en liefde onderzocht bij 1529 deelnemers. Daaruit bleek dat liefde je misschien wel kan inspireren, maar niet tot in de eeuwigheid. Single zijn, bleek pas echt creativiteit in je naar boven te halen.

Tuurlijk, als je verliefd bent, kun je je soms heel geïnspireerd voelen op je werk. Maar wat pas echt zorgt voor creativiteit: vrijheid. En single zijn is toch wel de ultieme vrijheid.

Als single kun je altijd doen wat je wilt. Je hoeft met niemand rekening te houden en er is niemand die zeurt over de keuzes die je maakt. Vrijheid, blijheid. En creativiteit.

We denken dat je dit ook wel leuk vindt: Waarom je juist zo goddamn sexy bent als je net een break-up achter de rug hebt

Reageer op artikel:
Single? Dan ben jij een super creatieve vrouw, blijkt uit onderzoek
Sluiten