Single? Op déze Europese stranden heb je de meest kans om de ware liefde te vinden

In de zomer willen we heel veel ijsjes eten, bruin worden en op vakantie gaan. En een leuke nieuwe (zomer)liefde vinden is ook niet verkeerd. Single en klaar voor een nieuwe relatie? Dan kun je deze zomer het beste naar Barcelona gaan.

Laat alles vallen wat je aan het doen bent, en boek direct een vliegticket naar de zon. Want jouw single bestaan kan zomaar veranderen door op het Spaanse strand te paraderen.

Make it happn

Dating app Happn – waar jij of je besties sowieso weleens gebruik van hebben gemaakt – is niet alleen goed voor het terugvinden van die knappe kop die je tegenkwam op straat. Want de makers van de app bezitten kennelijk ook over een goed staaltje onderzoek kunsten.

Single vakantie

Uit hhetn onderzoek blijkt namelijk dat jij en je single vriendinnen deze zomer het beste naar Barcelona op vakantie kunt gaan. Want daar heb je dus het meeste kans om een match te krijgen en je ware (zomer)liefde tegen het lijf te lopen.

Pak je koffers, en boek die vliegvakantie naar Barcelona. Ken je die stad al op je duimpje? In de steden Nice, Ibiza, Brighton en Cannes heb je ook grote kans op een succesvolle match. Waar wacht je nog op?

Reageer op artikel:
Single? Op déze Europese stranden heb je de meest kans om de ware liefde te vinden
Sluiten