Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 31 dec 2015

Single? Dit zijn de állerleukste dingen die je kunt doen met New Year’s Eve

Nog geen plannen met Oud en Nieuw? En zie je eigenlijk een beetje op tegen het moment dat je geen lover naast je hebt om gelukkig nieuwjaar te wensen? Schrap dat probleem dan nu van je piekerlijstje, want dit zijn de allerleukste dingen voor single vrouwen om te doen met de jaarwisseling.

Organiseer een diner

Met ál je goede vriendinnen. Je kunt het zo uitgebreid en chique of juist casual houden als je zelf wilt. Drie gangen met verschillende bestekjes, mooie borden en dure wijn? Kan. Maar diepvriespizza’s in de oven gooien is ook prima. Zolang het maar gezellig is. En daarna blijft iedereen natuurlijk slapen. Het is weer net als vroeger, tijdens de pyjamaparty’s.

Kijk op Facebook waar de knappe mannen zijn

En koop dan ook kaartjes voor die feestjes. Oh, toevallig zeg, dat je ze hier tegen komt.

Vier het met je ouders

En als het even kan, ook met de rest van je familie. Hartstikke gezellig en net als vroeger kunnen jullie spelletjes spelen. Of een wedstrijdje wie de meeste oliebollen kan eten.

Plan een single stapavond

Met je single vriendinnen én de single vriendinnen die zij weer hebben. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Met z’n allen maken jullie alle kroegen in de buurt onveilig. Heb je helemaal geen man voor nodig.

Ga naar een huisfeestje

In de woonkamer dansen tot de zon op komt, eindeloos kletsen met mensen die je net een paar minuten kent en als je echt niet meer kan gewoon op de bank ploffen. Ja, huisfeestjes zijn de beste feestjes. Zéker met oud en nieuw.

Peer ‘m naar het buitenland

Ontvlucht de feestdagen als je er écht geen zin in hebt. Koop een ticket en boek een huisje in de sneeuw. In Lapland in Finland bijvoorbeeld. Of zoek juist de zon op in Thailand of op Zanzibar. Je kunt ook naar een andere stad gaan en nieuwe mensen leren kennen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

LEES OOK: Met deze tips kun je de hele avond op hakken lopen zonder zere voeten te krijgen

Reageer op artikel:
Single? Dit zijn de állerleukste dingen die je kunt doen met New Year’s Eve
Sluiten